Landelijke visgraat vloer Amstelveen.

Een visgraat vloer in uw woning/kantoorruimte/slaapkamer etc.? Bij ons is alles mogelijk! Wij zullen zorgvuldig met u uw visgraat vloer samen stellen. Onze verkopers die gespecialiseerd zijn in visgraatvloeren, zullen met u alle opties door gaan nemen om zo dé gepersonaliseerde vloer te krijgen die u graag wilt. Alle wensen zullen gehoord worden. De vloer van de bij gaande afbeeldingen is ook bij ons langs geweest en uiteindelijk heeft dat geleid tot dit prachtige eind resultaat.

Het leggen van een visgraat vloer.

Wij hebben opgeleide vloeren leggers die gespecialiseerd zijn in visgraat vloeren leggen. Zij komen eerst bij u thuis inmeten om te kijken hoe de ruimte er uit ziet en hoe de staat is van de ondervloer. Als alles gecontroleerd en bekeken is, wordt er een legdatum gepland. Op die datum komen onze leggers de vloer leggen. Meestal zitten hier meerdere dagen aan verbonden. Als de vloer uiteindelijk gelegd is, wordt de vloer af geolied met een twee componenten olie. Zodra dat gedaan en gedroogd is, kan er gebruik gemaakt worden van de visgraat vloer! De vloer van de bijgaande afbeeldingen is ook gelegd door onze leggers. De vloer heeft de maat 12 + 4 x 160 x 800 en is ook af geolied met de twee componentenolie met als kleur ‘Alaska White’. Een mooie frisse kleur om de vloer een landelijke en natuurlijke uitstraling te geven. Weer een schitterend eind resultaat en een zeer tevreden klant.

Behandeling visgraat vloer.

De visgraatvloer moet behandeld worden. Vroeger werd er vaak lak gebruikt om de vloer af te werken. Wij gebruiken een olie wat zorgt voor bescherming en kleur. Waarom gebruiken wij olie en geen lak? Olie is tegenwoordig zo ver ontwikkeld, dat het even sterk is als lak. Alleen trekt olie echt in de vloer wat ervoor zorgt dat je optimale bescherming krijgt en je vrijwel geen krassen ziet. Als u uw vloer af zou lakken, zult u alle krassen gaan zien. Ook glimt lak meer dan olie en daardoor zorgt olie voor een mooier eind resultaat. Kortom, olie heeft veel meer voordelen!

Visgraat visgraat visgraat

visgraat visgraat visgraat

visgraat visgraat visgraat

visgraat 12 visgraat

visgraat visgraat visgraat

visgraat visgraat visgraat

Visgraat Amstelveen

Op zoek naar eigentijdse meubelen? Klik hier!

Visgraat