Landelijke eiken visgraat vloer Arnhem.

Deze landelijke eiken visgraat vloer is geplaatst in Arnhem. Dit noemen ze nou echt een traditionele visgraat vloer. Dit komt doordat deze vloer nog steeds op de traditionele wijze gelegd wordt. Een mooie, authentieke manier van plaatsen, wat zelfs in deze tijd nog steeds gebruikt wordt. De klanten uit Arnhem zijn afgereisd naar Vriezenveen om onze showroom te bezoeken. In onze showroom zijn namelijk alle mogelijkheden en voorbeelden te bekijken van onze collectie. Ook kunt u hier volledig geïnformeerd worden over alle mogelijkheden en kunnen onze visgraat specialisten al uw wensen verwerken in uw toekomstige vloer!

Tapis.

Deze landelijke eiken visgraat vloer bestaat uit allemaal enkele tapis planken. Tapis planken bestaan 100% uit eiken hout en zijn als het ware gewoon enkele eiken houten planken van 6 mm dik. De tapis worden per stuk vast verlijmd en verspijkerd op de ondervloer. Dit is nog de traditionele manier van het plaatsen van een visgraatvloer maar is zeker de beste wijze van leggen. Tijdens het verspijkeren van de tapis planken, worden er kleine spijkergaatjes achtergelaten in de vloer. Dit laat de vloer juist geleefd en natuurlijk lijken, weer een mooi pluspunt van deze landelijke eiken visgraat vloer.

Behandelingen eiken visgraatvloer.

De behandelingen maakt de vloer! Zo heeft deze vloer ook meerdere, verschillende behandelingen die de vloer maakt zoals hij is. Zo is deze landelijke eiken visgraat vloer gerookt en verouderd. Tijdens het roken van de vloer, worden de tapis planken allemaal in een grote container geplaatst met een grote pot Ammoniak. Door de dampen van het ammoniak, worden de planken zo bewerkt dat er een soort van grijze gloed over de planken heen komen. Ook worden de kleurnuances nog mooier en dieper. Het verouderen van de vloer zorgt voor een mooie, ruige look van het hout. Elke tapis plank wordt in een trommel met gruis gestopt en die trommel gaat draaien. Doordat de planken in aanraking komen met het gruis, worden elke plank bewerkt en krijgt de vloer een verouderde look! Zo heeft de landelijke eiken visgraat vloer behoorlijk wat behandelingen gehad om er zo prachtig uit te zien!

Wilt u ook graag een landelijke eiken visgraat vloer? Bezoek dan onze showroom!

massief eiken parket vloer massief eiken visgraat parket vloer

patroon vloer tapis eiken vloer visgraat parket eiken

visgraat parket vloer visgraat vloer visgraatvloer

vloeren eiken parket vloeren eiken visgraat vloeren eiken

eiken tapis vloer eiken visgraat massief eiken visgraat parket

eiken visgraat vloer eiken vloer landelijke eiken tapis vloer

landelijke eiken visgraatvloer Landelijke parket vloer