Lamel visgraat vloer Loppersum.

Op zoek naar een vloer voor het leven? Kies dan voor een lamel visgraat vloer! Wij hebben kwalitatief de beste visgraatvloeren voor de allerlaagste prijs! We kunnen de vloer helemaal aanpassen naar uw wensen. Door de vloer te personaliseren wordt de vloer uniek. Door de vele opties om het eikenhout te behandelen kunnen wij de vloer exact maken zoals u dat graag wilt. Dit keer kwam de klant uit Loppersum. Hij heeft een lamel visgraat vloer uitgezocht. Bijgaande foto’s geven het legproces weer.

Legproces lamel visgraat vloer.

Het leggen van een lamel visgraat vloer wordt gedaan door onze professionele vloeren leggers. Onze leggers zijn gediplomeerd en hebben ervaring op het vlak van visgraatvloeren leggen. Altijd komen wij terecht op een ondergrond van beton of hout. Onze vloerenleggers vlakken op vakkundige wijze de vloer uit om zo het gewenste eind resultaat te krijgen. Zij weten exact wat het beste is voor uw ondervloer. Zo wordt uw vloer op traditionele wijze gelegd.

De vloer wordt geplaatst en daarna afgewerkt met een olie. Wij gebruiken de beste olie voor uw visgraatvloer, namelijk de ROYL-2K olie. Een beschermende- en kleurolie in één. Het voordeel van de olie is dat de vloer een duurzame bescherming krijgt. Er is geen betere bescherming als deze. Ook de lamel visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen is afgewerkt met de ROYL-2K olie met als kleurtint: Alaska White. Een zeer frisse, white wash kleur. Al met al een goede afwerking voor uw vloer.

Samenstelling visgraat vloer.

Als u interesse heeft in een visgraatvloer, is het natuurlijk belangrijk om een visgraatvloer uit te kiezen wat exact bij u past. U krijgt professionele hulp bij het samenstellen van uw vloer. Onze collega’s laten u precies zien wat mogelijk is, of u uw vloer nu gerookt, verouderd of gepolijst wilt hebben. Alles is mogelijk bij Bebo Vloeren. Bent u ook geïnteresseerd in een lamel visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

Lamel visgraat Lamel visgraat Lamel visgraat

Lamel visgraat Lamel visgraat Lamel visgraat

Lamel visgraat Lamel visgraat Lamel visgraat

Lamel visgraat Lamel visgraat

Lamel visgraat

Wist u dat wij ook een prachtige eigentijdse collectie meubelen leveren? Klik hier!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Lamel visgraatvloer Loppersum.