Klassieke visgraatvloer Wierden.

Een klassieke visgraatvloer, dat was de wens van deze klant. We mochten dit keer weer een schitterende visgraatvloer leggen in Wierden. Deze visgraatvloer bestaat 100% uit eiken. Het eiken is afkomstig uit Frankrijk. Daar is het zorgvuldig gesorteerd en getransporteerd naar Nederland. De klassieke visgraatvloer van de afbeeldingen heeft eiken tapis plankjes van 6 x 70 x 350. Ook is het hout gesorteerd op de hoeveelheid noesten. Deze vloer is gesorteerd op 1 bis, dat houdt in dat er vrijwel geen noesten in voorkomen. Ook is de vloer af geolied met een mooie donkere kleurtint genaamd ‘Thermisch gerookt’.

Speciale effecten.

De klassieke visgraatvloer is niet zo maar een visgraatvloer. Deze vloer beschikt over vele speciale effecten wat er voor zorgt dat de vloer nog meer persoonlijke voorkeuren bevat. Zoals u ziet heeft de vloer een warme, bruine kleur tint. Ook heeft de vloer een aparte band rondom de vloer heen lopen. De band bestaat uit allemaal tapis planken die in gekort zijn en recht tegen elkaar aan gelegd zijn. Daardoor is de enkele band anders dan normaal. De visgraatvloer beschikt ook nog over een bies. De bies heeft een witte kleur en steekt daardoor prachtig af van de vloer. Allemaal mooie effecten wat er wel voor zorgt dat de vloer uitstraling heeft!

Vloeren leggen.

Het leggen van een visgraatvloer is niet zomaar gedaan. Het is een enorme klus wat met perfectie uitgevoerd zou moeten worden. Gelukkig zijn onze leggers opgeleid en ervaren genoeg om een visgraatvloer strak en mooi te kunnen leggen. Zij hebben ook de vloer in Wierden geplaatst en hebben weer een klant tevreden gemaakt. Een klassieke visgraatvloer op maat was ook dit keer geen probleem. Bent u ook geïnteresseerd in een klassieke visgraatvloer? Kom dan langs onze showroom en kies ook een visgraatvloer uit! Kom langs of neem contact met ons op!

Klassieke visgraatvloer Klassieke visgraatvloer Klassieke visgraatvloer

Klassieke visgraatvloer Klassieke visgraatvloer Klassieke visgraatvloer

Klassieke visgraatvloer Klassieke visgraatvloer Klassieke visgraatvloer

Klassieke visgraatvloer Klassieke visgraatvloer Klassieke visgraatvloer

Klassieke visgraatvloer

klassieke visgraatvloer

Klik hier om onze eigentijdse collectie meubelen van MAKE6 te bekijken.
Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Klassieke visgraatvloer Wierden