Klassieke visgraatvloer Stadskanaal.

Deze klassieke visgraatvloer is gelegd in Stadskanaal. Een mooi project voor onze vloerenleggers. Zij hebben deze lamelparket vloer gelegd in visgraatmotief. De vloer beschikt over vele specialiteiten wat zorgt voor een uniek eindresultaat. De klant wou graag dat het visgraat patroon door liep tot aan de muur. Daarom heeft de klant ervoor gekozen om geen band te nemen. Hierdoor kan het patroon doorlopen tot aan de muur. De klant is zeer tevreden met het eind resultaat! Bent u nieuwsgierig naar het eind resultaat? Bekijk de bijgaande foto’s!

Specialiteiten.

Het hout van de vloer bestaat uit eiken. De vloer is een lamel parket vloer en de vloer heeft de sortering 1 Bis. Dat houdt in dat er vrijwel geen noesten in het hout voor komen. Mocht er wel een noest in het hout zitten, dan is die niet groter dan een 20 eurocentje. De maat van de lamel vloer is 11 + 3 x 125 x 625. Dit is een mooie maat voor een klassieke visgraatvloer! De vloer is ook nog eens af geolied met een twee componenten olie. De olie is een kleur en een beschermlaag in één olie. Zo moeten de leggers de olie maar een keer aan te brengen en heeft de vloer gelijk een kleur tint en een beschermlaag!  De kleur van de olie is ‘Naturel Oak 2’. Een natuurlijke kleurtint wat zorgt voor een warm aanzicht! Ook dat de vloer niet beschikt over een band is een specialiteit van de vloer, dit zorgt ervoor dat de vloer strak tot aan de muur door loopt. Vele specialiteiten voor een klassieke visgraatvloer!

Geïnteresseerd.

Bent u ook geïnteresseerd in een klassieke visgraatvloer? Twijfel geen moment en kom naar onze showroom. Onze gespecialiseerde verkopers kunnen u volledig informeren over wat er allemaal mogelijk is met visgraatvloeren. Geef uw wensen door en wij verwerken dat in uw visgraatvloer. Dus twijfel niet en kom langs!

klassieke visgraatvloer klassieke visgraatvloer klassieke visgraatvloer

1 (4)

klassieke visgraatvloer

Klassieke visgraatvloer Stadskanaal.