Klassieke visgraat vloer Te Edam.

Een klassieke visgraat vloer is tijdloos. In elke woning kan deze visgraatvloer geplaatst worden. Ook hebben wij verschillende uitvoeringen van klassieke visgraat vloeren. Zo hebben wij verschillende formaten en verschillende, donker bruine kleuren. Zo kunt u toch voor een klassieke visgraat vloer kiezen maar blijft deze toch uniek. Zo dacht onze klant uit Te Edam ook. Hij is eerst naar onze groothandel gekomen om alle mogelijkheden te bekijken. Toen het duidelijk werd dat in ons grote assortiment toch een schitterende visgraatvloer voor deze klant zat, heeft hij hem ook meteen gekozen! Want als u eenmaal verliefd bent op uw Bebo-Visgraatvloer, dan wilt u nooit meer anders!

Specifieke kenmerken.

Elke vloer heeft zijn kenmerken. De kenmerken van de vloer, zorgt ervoor dat de vloer zijn unieke karakter kan uiten. Zoals de foto’s van deze klassieke visgraat vloer weergeven, ziet u dat de vloer een mooie, natuurlijke, donkerbruine kleur heeft. Dit past perfect bij de ruimte in geplaatst wordt. Ook het formaat van de lamellen planken, 11+3 x 125 + 625, zorgt voor een ruimtelijke weergave. Ook beschikt de vloer over een ‘special’, dat houdt in dat de vloer iets speciaals heeft. Deze klassieke visgraat vloer heeft namelijk een 4-zijdige velling kant. En dat zorgt ervoor dat het plank motief nog beter naar boven komt. Als kers op de taart is de vloer af geolied met een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt ervoor dat de vloer de gewenste kleur krijgt en dat de vloer een beschermlaag krijgt. Alles voor het ultieme eind resultaat.

Afwerking.

Zoals de bovenstaande alinea al weergegeven heeft, is het noodzakelijk dat de vloer als laatst wordt af geolied. De kleur die de klassieke visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen heeft, is de kleur: ‘Dark Oak 12’. Een mooie, donkere kleurtint, wat de vloer precies afmaakt!

Wilt u ook graag een klassieke visgraat vloer? Twijfel niet en bezoek onze showroom!

klassieke visgraat vloer

klassieke visgraat vloer klassieke visgraat vloer klassieke visgraat vloer

klassieke visgraat vloer klassieke visgraat vloer klassieke visgraat vloer

klassieke visgraat vloer klassieke visgraat vloer klassieke visgraat vloer 

klassieke visgraat vloer klassieke visgraat vloer klassieke visgraat vloer

www.visgraatvloer.com