Industriële visgraat vloer Hillegom.

Deze prachtige, industriële visgraat vloer is geplaatst in Hillegom. Wat een schitterende vloer en wat een vakmanschap. Een uniek eindresultaat en een tevreden klant. Daar doen we het voor! De klanten uit Hillegom zijn af gereisd naar Vriezenveen om hier geïnformeerd te worden over patroonvloeren. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben de klanten uit Hillegom alle opties bekeken. In onze showroom hebben wij verschillende showborden en stalen die u een indruk kunnen geven van een bepaalde kleur, houtsoort of afmeting. Zodra alle belangrijke punten uitgezocht zijn, zou er bij de vloer in gemeten kunnen worden.

Gratis inmeten visgraat vloer.

Inmeten is heel erg belangrijk. Tijdens het inmeten wordt alles gecontroleerd zodat als de parketteurs komen leggen, ze niet voor verrassingen komen te staan. Allereerst wordt er gekeken naar de originele ondervloer. Is die egaal genoeg, moet er nog geëgaliseerd worden en kloppen de aantal m2. Er wordt ook gecontroleerd of er van alle materialen genoeg besteld is. Als dat niet het geval is, kan er nog snel wat bijbesteld worden zodat er niks te kort komt tijdens het leggen! Zodra alles nagekeken is, kan er een legafspraak gemaakt worden. De leggers zullen dan langs komen om de industriële visgraat vloer te plaatsen.

Afwerking van de industriële visgraat vloer.

De afwerking van de industriële visgraat vloer is zeer belangrijk. De afwerking van de vloer zorgt voor veel dingen. Zo krijgt de vloer de gewenste kleur én krijgt de vloer een ijzersterke beschermlaag. De kleur kunt u gewoon uitkiezen in onze showroom en zal dan ook exact hetzelfde zijn. De beschermlaag zorgt ervoor dat de vloer beschermd is tegen viezigheid en vuil. Er komen dus vrijwel geen vlekken in het hout. Ook krast de vloer minder snel en is de vloer een stuk sterker. Enorm veel voordelen heeft onze afwerking dus! De afwerkolie hoeft ook maar 72 uur te drogen.

Wilt u ook graag een industriële visgraat vloer? Bezoek dan onze showroom en zoek de vloer uit die bij u past.

industriële visgraat vloer Hillegom industriële visgraat vloer Hillegom industriële visgraat vloer Hillegom

industriële visgraat vloer Hillegom industriële visgraat vloer Hillegom industriële visgraat vloer Hillegom

industriële visgraat vloer Hillegom

industriële visgraat vloer Hillegom

www.visgraatvloer.com