Houtsoort Wenge

Met het houtsoort wenge gaan we op reis naar de regenwouden van Afrika, naast het Mao Mdombe-meer en diep in de mangroven vinden we de bomen. Een houtsoort die door haar hardheid bekend is door haar toepassingen op het gebied van muziek instrumenten, en in de visgraatvloer veelal word gebruikt als bies voor de randafwerking. Door haar intens diepe kleur en kleurvastheid is zij uitermate geschikt om toe te passen in woningen als meubelstuk of vloer. Het houtsoort heeft een zeer diepe, donker warm bruine kleur welke enorm uniek is! Een goede houtkeuze voor uw visgraatvloer. Daarnaast zal deze vloer door haar hardheid amper werken en kan deze volledig geschuurd en gepolijst opgeleverd worden. Kiest u ervoor om deze vloer als randafwerking Bij een eiken visgraatvloer te gebruiken dan kan dat zeker, ook als u ervoor kiest om de vloer na het leggen van een lichte kleur te voorzien zal de bies altijd donker blijven en houdt u het effect van de band en bies combinatie.

Houtsoort Wenge

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!