Houtsoort Teak

Houtsoort Teak is een warm houtsoort en komt van oorsprong uit de bossen van Zuidoost-AziĆ«. Hier krijgt zij door het tropische klimaat een hele mooie warm rood oranje tint. begin deze eeuw is er gestart met het  aanplanten op verschillende plekken in de tropen, door de aanplanting heeft het teakhout is groot kleurverschil aanwezig omdat de weersomstandigheden en watertoevoer een grote rol spelen in de ontwikkeling van het kernhout. Om deze reden gebruiken wij voor onze patroon vloeren enkel het teakhout uit IndonesiĆ« zodat de puurheid en kleurdiepte in uw vloer behouden blijft. Wij leveren alleen de beste kwaliteiten voor uw visgraatvloer.

Houtsoort Teak

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!