Houtsoort Sipo

Houtsoort Sipo, een kleurrijk houtsoort uit de regenwouden van Afrika. Deze vloer kan met zijn warm rode houttinten uw huis omtoveren naar de sferen van de idyllische bossen van Afrika. Door haar afrikaanse kleurvastheid is het een visgraat vloer die naast haar warme uitstraling ook haar rustige gloed behoudt. Deze vloer is goed te combineren met lichtere en donkerdere houttinten. Daarnaast kunt u zowel een landelijk als industrieel interieur met deze kleur combineren. Een zeer geschikte houtsoort voor een visgraatvloer! 

Houtsoort Sipo

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!