Houtsoort Noten

Het houtsoort noten wordt uit grote bossen van Amerika gekapt. Door haar intens diepe warm bruine kleur wordt deze veel verwerkt in exclusieve vloeren. Een houtsoort met een intens sfeervolle uitstraling, hier en daar een gezond noestje en een vaste kleur zonder al te veel kleurverschillen. Een echte sfeermaker dus! Als dit houtsoort gebruikt wordt voor een patroonvloer, wordt deze altijd volledig strak geschuurd en afgewerkt met een gepolijste bovenlaag. Als laatst wordt de vloer af geolied met een neutrale 2 componenten olie.

Houtsoort Noten

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!