Houtsoort Iroko.

Iroko is een zeer duurzame West-Afrikaanse houtsoort. Het houtsoort Iroko staat bekend om zijn warme kleur, De kleur kan verschillen uit donker geel tot chocolade bruin. Dat samen gemengd wordt een warme bruine kleur.  Het houtsoort valt onder het houtsoort Loofhout en zijn Botanische naam is: Milicia Excelsa. Ook Iroko is een geschikt houtsoort om als vloer te gebruiken. Wij produceren zeer unieke Iroko visgraatvloeren. Echt een aanrader als u voor een warme, bruine vloer wilt gaan! Ook is Iroko hout zeer geschikt voor buiten toepassingen en worden er veel kozijnen van gemaakt, Iroko hout is een houtsoort wat heel glad en strak af te werken is.

Houtsoort Iroko

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!