Houtsoort Afromosia.

Afromosia is een houtsoort afkomstig uit West-Afrika. Houtsoort Afromosia heeft een fijne nerf en is geelachtig bruin van kleur. Ook lijkt Afromosia hout enigszins op teak hout, alleen is Afromosia beter beschermt tegen zon en vuil. Wij hebben de mogelijkheid om een visgraatvloer te plaatsen die bestaat uit Afromosia hout. Mocht u voor het houtsoort Afromosia kiezen, hebben de tapis planken de maat 6 X 70 X 350  en wordt de gehele vloer geschuurd en gepolijst. Voor de afwerking wordt de vloer nog af geolied met een blanke olie wat ervoor zorgt dat de natuurlijke kleur van het Afromosia hout blijft bestaan!

Houtsoort Afromosia

Ook adviseren wij u om tussen onze opgeleverde vloeren te kijken, u kunt dan stap voor stap zien hoe vakkundige parketlegger de visgraatvloer leggen en bewerken.

Heeft u ook interesse in deze prachtige houten vloer? Neem gerust contact met ons op! Ons team van specialisten staat voor u klaar om u alle gewenste informatie en advies te geven. Indien gewenst komen wij na uw bezoek aan onze groothandel bij u thuis om aanvullend advies te geven en de vloer in te meten, hier zijn geen kosten aan verbonden!