goedkope houten vloeren

Goedkope Houten Vloeren van Beboparket! 

Op zoek naar een nieuwe houten vloer maar bent u niet van plan om te veel geld ervoor uit te geven? Twijfel geen seconde en bezoek onze fabriek. Wij hebben namelijk enorm veel eiken houten vloeren, in alle soorten en maten. Waar u ook naar op zoek bent, in onze fabriek gaat u het zeker uw eiken droomvloer vinden. Vloeren van topkwaliteit die wegvliegen voor dumpprijzen!! Bespaar duizenden euro’s en kies voor een houten Bebo parket Vloer! 

Eiken vloeren. 

Een sfeervolle woning, dat wil uiteraard iedereen. Geef uw woning een boost en kies voor een eiken houten vloer! Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en breedtes, voor gegarandeerd de laagste prijs. In onze fabriek zijn alle mogelijkheden te bekijken. In onze fabriek staan meerdere verkopers voor u klaar die u verder kunnen helpen en volledig kunnen informeren. Zij weten op al uw vragen een antwoord! Kom langs en stel samen met een gespecialiseerde verkoper uw eiken droomvloer vast! Ook hebben we nog andere houtsoorten dan eiken. Mocht u opzoek zijn naar een ander houtsoort zoals een grenen vloer, laat het dan weten! 

Het onderhoud van eiken vloeren. 

Een houten vloer vergt wel wat onderhoud, maar daarin tegen gaat een houten vloer wel honderden jaren mee. U kunt het beste de vloer onderhouden met de schoonmaakmiddelen die er speciaal voor ontworpen zijn. Voor het reinigen en voeden van de vloer kunt u het beste gebruik maken van een speciale voedende houtzeep. Deze houtzeep bevat natuurlijke oliën die een beschermlaagje achter laten op de vloer na het schoonmaken. Bij de houtzeep kunt u ook gebruik maken van een onderhoudsolie. Deze onderhoudsolie kunt u twee keer per jaar gebruiken en vult de beschermlaag weer volledig aan en geeft de vloer opnieuw een boost. Als u uiteindelijk de houtzeep én de onderhoudsolie zult gebruiken voor het onderhoud van uw vloer, gaat de kleur op uw vloer zeker langer mee, bent u na een aantal jaren op de kleur uitgekeken dan kunnen we natuurlijk de eiken parket vloer altijd bij u komen opruwen en voorzien van een andere kleur. 

Fabriek. 

Onze fabriek heeft alle houten vloeren en eiken lamelparket vloeren op voorraad liggen en kunnen direct meegenomen worden. Zo kunt u uw nieuwe houten vloer direct meenemen naar huis! Tijdens het uitzoeken van uw nieuwe houten vloer kunt u heerlijk genieten van gratis eten & drinken, neem dus ruim de tijd en eet of drink lekker wat mee! Kies voor een luxe, eiken houten  kwaliteitsvloer voor gegarandeerd de laagste prijs! 

Wanneer komt u naar onze fabriek?