Houten goedkoopste visgraatvloer

Een houten goedkoopste visgraatvloer bestaat al heel lang. Voor het eerst in de middeleeuwen gebruikt door de rijken. In Nederland kwam de eerste houten goedkoopste visgraatvloer in de gouden eeuw. De handelaren hadden veel geld en wouden dit natuurlijk laten zien. Dit deed je door een mooie goedkope visgraatvloer te laten leggen in je huis. Veel rijken deden dit zelfs alleen op de begane grond zodat visite het kon zien.

 

Een houten goedkoopste visgraatvloer is helemaal weer in.

 

Dit is een vloer die met houten stroken een soort patroon vormt. Dat patroon noem je het visgraat patroon. De stroken houten worden tegen elkaar gelegd en verlijmd op een houten tussenvloer. Hieronder ligt nog een ondervloer die ervoor zorgt dat er geen geluid en vocht tot de vloer komt. Doordat een houten goedkoopste visgraatvloer verlijmd word is deze ook geschikt voor vloerverwarming.

 

Een houten goedkoopste visgraatvloer is erg sfeervol

 

en bied veel verschillende opties, vooral bij Beboparket. Alles kan besproken worden. Denk bijvoorbeeld aan afmetingen, kleur en levering. Wilt u de houten goedkoopste visgraatvloer laten leggen? Prima. Beboparket heeft een aantal ervaren en professionele leggers in dienst die zorgvuldig zijn in het leggen van vloeren. Wij leveren door het hele land en hanteren een leg garantie van 1 jaar.

Houten goedkoopste visgraatvloer

Houten goedkoopste visgraatvloer