Hongaarse punt Amsterdam.

Patroonvloeren zijn terug van weggeweest. De tijdloze vloeren worden weer mega modern. Er zijn uiteraard vele keuzes als het gaat om patroonvloeren. Eén van die keuzes is een Hongaarse punt vloer. Voor een Hongaarse punt vloer hebben de klanten uit Amsterdam ook gekozen. Een vloer die je herkent uit duizenden. Een vloer zoals deze heeft vele specialiteiten en is daardoor ook zeer uniek. Onze parketteurs zijn afgereisd naar Amsterdam en hebben hier deze prachtige, Hongaarse punt vloer geplaatst. Het plaatsen van een patroonvloer is namelijk een hele klus! Onze parketteurs hebben dit enorm goed gedaan en het resultaat mag er dan ook zijn. Opnieuw een schitterend eind resultaat en alweer een tevreden klant! Daar doen we het voor!

Eiken Hongaarse punt vloer.

Een Hongaarse punt vloer is al een special op zich. Een special is namelijk een kenmerk aan de vloer wat de vloer uniek maakt. Een patroonvloer wat het meeste gekozen wordt, is de visgraat vloer. Vaak is een visgraatvloer ook de eerste gedachte bij een patroonvloer. Uiteraard hebben wij veel meer keuze dan alleen visgraat vloeren, zoals de Hongaarse punt vloeren. De vloer van de bijgaande afbeeldingen is dus zeker een uniek exemplaar. Deze Hongaarse punt vloer bestaat 100% uit eikenhout en is volledig verlijmt en verspijkerd. De punt van een Hongaarse punt vloer is in hoek van 60 graden. Vandaar dat het patroon anders is dan een normale visgraat vloer maar toch lijkt het wel redelijk veel op elkaar, wist u dat een eiken hongaarse punt ook prima met vloerverwarming gelegd kan worden, zolang u maar gebruikt maakt van een fidbox

Afwerking visgraatvloer.

De Hongaarse punt vloer is natuurlijk ook afgewerkt. De vloer is namelijk afgewerkt met een twee componenten olie. Die zorgt ervoor dat de vloer de gewenste kleur krijgt en dat de vloer beschermd is tegen vlekken en beschadigingen. De olie wordt ter plekke aangebracht door onze parketteurs en wordt gewoon één keer aangebracht. Zodra de vloer in zijn geheel geolied is, moet de vloer 24 uur drogen en 72 uur uitharden. Zodra de vloer uitgehard is, kan er gebruik gemaakt worden van de vloer.

 

Wilt u ook graag een Hongaarse punt vloer? Kom dan naar onze fabriek!

Hongaarse punt vloer Amsterdam Hongaarse punt vloer Amsterdam Hongaarse punt vloer Amsterdam

Hongaarse punt vloer Amsterdam Hongaarse punt vloer Amsterdam Hongaarse punt vloer Amsterdam

Hongaarse punt vloer Amsterdam Hongaarse punt vloer Amsterdam

Hongaarse punt vloer Amsterdam

www.visgraatvloer.com