Hongaarse punt parket Amsterdam.

Als u opzoek bent naar een vloer met authentieke uitstraling en u heeft vloerverwarming, dan is het patroon Hongaarse punt parket echt een goede optie. Deze karakteristieke patroonvloer is zeker een eyecatcher in uw woning. De patroonvloer bestaat uit allemaal tapis eiken vloerdelen. De vloerdelen worden in een hoek onder de 60 graden. De bovenkant van de vloerdelen sluiten aan waardoor er een streep ontstaat. De streep die gecreëerd wordt, heet ook wel een ‘sergeantstreep’ genoemd. Het eindresultaat is klassiek en stijlvol tegelijkertijd. Het verschil met een visgraatvloer is uiteraard het legpatroon. Ook wordt er met een Hongaarse punt vloer meer rust gecreëerd. Ook ziet de afwerking er strakker uit dan met een visgraatvloer.

Legwerk.

Voor onze leggers weer een nieuwe uitdaging! Een mooie patroonvloer dus een mooie klus. Onze leggers zijn een week bezig geweest met deze Hongaarse punt vloer. De vloer bestaat uit allemaal kleine tapis eiken planken die stuk voor stuk verlijmd en verspijkerd worden. Zodra de gehele vloer geplaatst is, oliën de leggers de vloer nog een keer af zodat de vloer de kleur naar wens krijgt en dat de vloer beschermd is tegen vlekken en eventuele krassen of beschadigingen. De vloer moet na het oliën 24 uur drogen. Zodra de vloer in zijn geheel gedroogd is, dit is 72 uur na het oliën, is de vloer klaar voor gebruik.

Een paar weetjes over de Hongaarse punt vloer van de afbeeldingen. De maat van de tapis eiken planken zijn 6 x 71 x 600. Ook heeft het hout de sortering Rustiek. Dat houdt in dat het hout vrij veel en grote noesten bevat. Een robuuste vloer dus! Om de vloer is ook nog een band geplaatst voor de strakke afwerking.

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen of interesse in de Hongaarse punt? Geen enkel probleem, u kunt gewoon langs komen of contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde verkopers kunnen niet wachten om u verder te helpen!

Hongaarse punt parket

Hongaarse punt parket Hongaarse punt parket Hongaarse punt parket 

Hongaarse punt parket Hongaarse punt parket