Hongaarse punt Ouddorp.

Afgelopen week hebben we een prachtige Hongaarse punt in Ouddorp gelegd. In de woning van de klant lag al een visgraatvloer maar de bewoner wouden net even wat anders, dus hebben ze voor de Hongaarse punt parket gekozen. Omdat de oude visgraatvloer keurig gelegd was konden wij deze vloer als ondervloer gebruiken nadat deze geschuurd werd. Om het klassieke uiterlijk nog wel een beetje te houden heeft de klant er wel voor gekozen om een band en bies in de Hongaarse punt te plaatsen.

Hongaarse punt Ouddorp

Hongaarse punt eiken.

Kiest u voor een Hongaarse punt eiken dan kiest u voor een vloer met sfeer en karakter. Een vloer die net niet zo klassiek en druk oogt als een visgraatvloer maar wel de juiste warmte in de woning uitstraalt. Wist u dat deze Hongaarse punt ook heel goed met een vloerverwarming te combineren is?! Wij plaatsen dan een speciale ondervloer onder de Hongaarse punt waar deze vervolgens op word verlijmd en verspijkerd. Doordat wij een eiken kleurderij en zagerij hebben kunt u uw eigen kleur op de vloer maken, wij kunnen dus speciaal voor u kleuren mengen, dit geldt ook voor de afmeting van de Hongaarse punt, deze kunt u geheel zelf bepalen en wij maken het zoals u wilt. Bij Bebo-visgraat is alles mogelijk!

Hongaarse punt parket prijzen.

De prijzen van de Hongaarse punt zijn erg verschillend, dit komt door de afmeting, sortering (veel of weinig noesten). Kiest u ervoor om de vloer bij ons te kopen, dan zult u merken dat onze prijzen ver onder de adviesverkoop prijzen liggen. Dit komt omdat wij een groothandel zijn en u dus voor groothandelsprijs bij ons uw vloer kunt kopen en laten leggen. Komt u tijdens een van onze fabriek- leegverkoop weken dan zult u profiteren van extreem lage prijzen, wij ruimen altijd een aantal keer per jaar ons magazijn op en houden daarna een leegverkoop week. Uiteraard worden deze vloeren indien u wenst gewoon door onze vakmensen ingemeten en gelegd.

Hieronder ziet u hoe het eerste begin van het leggen van de Hongaarse punt word gemaakt.

Uitleggen Hongaarse punt Verlijmen Hongaarse punt Tijdens legwerk Hongaarse punt

De Hongaarse punt is gelegd, nu moet de band en bies nog geplaatst worden.

Hongaarse punt Band en bies plaatsen Hongaarse punt

De vloer is nu klaar om geolied en gepolijst te worden.

Polijsten Hongaarse pount Polijsten Hongaarse punt Patroonvloer Hongaarse punt Hongaarse punt

En dan kunt u hieronder het eindresultaat van de Hongaarse punt bekijken.

Hongaarse punt Detail foto Hongaarse punt Detail foto Hongaarse punt

Specificaties Hongaarse punt:

-sortering: 1 bis

-kleur: wit geolied (doordat de vloer gerookt is word deze donkerder)

-special: dubbel gerookt en verouderd

 

Wist u dat wij ook een zeer ruim assortiment aan meubelen hebben?! KLIK HIER!

landelijke meubelen