PVC vloeren vragen weinig onderhoud, dat is natuurlijk heel erg fijn. Maar wat als u nou toch even uw vloer wilt reinigen. Want iedere vloer is natuurlijk wel gebaat bij een beetje verzorging. Zo zorgt u er ook voor dat u de levensduur van uw PVC vloer aanzienlijk verlengt. Voor het reinigen van uw pvc vloer heeft u een goed reinigingsmiddel nodig. Gelukkig hebben wij hier over nagedacht en hebben wij een PVC onderhoud set speciaal hiervoor samengesteld.

 

Welke producten kunt u gebruiken om een pvc vloer te reinigen

Om uw PVC vloer te reinigen kunt u gebruik maken van onze PVC onderhoud set. In onze set zit een speciale PVC reiniger, een strip & clean, viltlappen en viltdoppen.

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld, zo dat ze uw vloer goed reinigen. Maar zonder dat het uw vloer aan tast! Zo blijft uw vloer er langer mooi uitzien.

 

Welke producten kunt u gebruiken om een pvc vloer te reinigen

Oei, een vlek op uw PVC vloer! Gelukkig hebben wij een PVC reiniger. Onze speciale PVC reiniger kunt u gewoon gebruiken met lauw tot warm water. Deze reiniger is zo ontwikkeld dat het vuil op de vloer oplost en dat er geen schoonmaakresten op de vloer achter blijven. Ook ziet u geen strepen of vettige waas. De vloer droogt na het reinigen met de PVC reiniger mooi mat en egaal op. Onze PVC reiniger is een goede reiniger, maar mild voor uw vloer. U kunt deze reiniger dan ook gerust iedere dag gebruiken zonder dat het schadelijk is voor uw PVC vloer.

Heeft uw vloer nou een boost nodig? Daar hebben wij onze strip & clean speciaal voor ontwikkeld. De strip & clean is bedoeld om uw PVC vloer te onderhouden. De reiniger kunt u het beste één keer in het halfjaar gebruiken. U kunt de strip & clean gebruiken met lauw tot warm water. Na het aanbrengen moet u de strip & clean 10 minuutjes in laten trekken. Hierna kunt u de PVC vloer schoonmaken met warm water zonder toegevoegde producten. Onze strip & clean geeft de toplaag van een PVC vloer als het ware een boost. Hierdoor verdwijnt een eventueel looppad en kleine krasjes. Uw vloer lijkt weer als nieuw. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze strip & clean één keer in het half jaar te gebruiken. Zodat uw vloer weer helemaal op en top is.

 

Hoe vaak moet u uw vloer reinigen

Het beste voor uw PVC vloer is, om deze wekelijks te dweilen. Dit zorgt ervoor dat eventuele vuil resten zoals zand niet in uw vloer kunnen slijten. En dat zorgt op zijn beurt weer ervoor dat de levensduur van uw PVC vloer optimaal wordt verlengd.

 

Onze speciale pvc onderhoud set

In onze onderhouds set zit onze PVC reiniger, strip & clean, viltlappen en viltdoppen. De laatste 2 items zijn speciaal geselecteerd voor u, zodat u meteen uw PVC vloer goed beschermd tegen eventuele krasjes. Zo blijft uw PVC vloer prachtig! Wilt u nou ook zo’n onderhoud set? Dat kan natuurlijk! Kom snel eens een kijkje nemen in onze showroom. Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Zien wij u ook snel in onze showroom?