Goedkope Visgraatvloer leggen

Het leggen van een goedkope Visgraatvloer is een klus die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Daarom hebben we een team van leggers ingehuurd die professioneel een goedkope Visgraatvloer voor u kunnen leggen. Deze leggers hebben veel ervaring en verstand van het leggen van vloeren. Om u daar van te verzekeren bieden wij ook 1 jaar leg garantie op onze vloeren.

 

De eerste stap van het leggen van een goedkope Visgraatvloer

 

is het kijken naar de grond, of deze vlak is en geen beschadigingen heeft. Het leggen van een vloer moet namelijk altijd op een zo’n vlak mogelijk oppervlak worden gedaan. Daarna komt het leggen van de ondervloer. De ondervloer zorgt ervoor dat er geen vocht bij de vloer kan komen. Een goedkope Visgraatvloer verlijm je meestal. Daarom word nog een tussenvloer over de ondervloer geplaatst. Dit is vaak een MDF plaat. Hierop verlijm je de houten stroken die tegen elkaar aan worden gelegd in een bepaald motief.

 

Het visgraat patroon bestaat al heel lang

en werd voor het eerst in Nederland gebruikt tijdens de gouden eeuw om te laten zien dat je rijk was. Een goedkope Visgraatvloer was toen die tijd namelijk erg duur. Tegenwoordig is dat bij ons niet meer zo. De kwaliteit en klassieke uitstraling is behouden. Een goedkope Visgraatvloer is weer helemaal van deze tijd en past in elk interieur van landelijk tot modern.

Goedkope Visgraatvloer leggen

Goedkope Visgraatvloer leggen