Goedkope visgraat houten vloer

Bent u op zoek naar een mooie houten visgraatvloer? Dan bent u bij Bebo Parket aan het juiste adres. Wij bieden u de beste prijs kwaliteit verhouding op een houten visgraatvloer. Een houten visgraat vloer zorgt voor veel sfeer in uw interieur. Een massief houten visgraat vloer bestaat al heel lang en komt uit de gouden eeuw. Het ging toen er goed met de Nederlandse handel en handelaren lieten dat zien door een dure houten visgraatvloer te laten leggen in hun huis. Nu is diezelfde houten visgraat vloer helemaal terug.

Een  goedkope houten visgraatvloer bestaat uit stroken hout.

Die hout stroken worden tegen elkaar aangeduwd en verlijmt op een harde ondervloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer stevig op zijn plaats blijft en een lange levensduur heeft. Naast het sfeervolle uiterlijk van een goedkope houten visgraat vloer heeft deze ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld vloerverwarming. Dit alles maakt het een ideale vloer voor in de woonkamer of keuken.

Twijfelen over een houten visgraat vloer

Als u nog aan het twijfelen bent over houten visgraat vloer kunt u gerust is langs komen in onze showroom. Wij kunnen uw helpen bij het maken van de juiste keuze vloer, ook als het gaat om andere soorten vloeren dan een houten visgraat vloer. We hebben een breed assortiment aan houten vloeren. We leggen en bezorgen goedkoop ook door heel Nederland en bieden een leg garantie van een lange tijd

 Goedkope Visgraat houten vloer

Goedkope Visgraat houten vloer