Tapis VisgraatVloer Wouw. 

Deze traditionele visgraatvloer is geplaatst in Wouw. Wouw ligt in Noord-Brabant. De visgraatexperts hebben de vloer op traditionele wijze gelegd, het resultaat is prachtig! De vloer is zeker een eyecatcher en brengt de natuur in uw woning. Een unieke vloer met zo zijn eigen details. Alle ‘Ins & Outs’ van deze vloer worden weergeven hieronder. Zo komt u alles te weten over deze prachtige Tapis visgraat vloer! 

Legwijze visgraat vloer. 

Een van de meest bijzondere en unieke dingen van deze tapis visgraatvloer, is de legwijze. De legwijze wordt ook wel een traditionele legwijze genoemd. Dit komt doordat het plaatsen van de vloer nog wel een behoorlijke taak is. Ze beginnen namelijk met het plaatsen van een ondervloer die perfect aansluit bij uw originele ondergrond. Zodra de ondervloer ligt, kan er lijm aangebracht worden en kunnen de houten plankjes geplaatst worden. Elk plankje wordt dus volledig verlijmd. Zodra de plankjes volledig verlijmd zijn, kunnen de plankjes vast gespijkerd worden. Hierdoor ontstaan leuke, authentieke spijkergaatjes in elke tapis plank. Zo krijgt de vloer de traditionele uitstraling. Zodra alle plankjes volledig verlijmd en verspijkerd zijn, kan de vloer afgewerkt worden met een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt voor 2 dingen: de gewenste kleur en een ijzersterke beschermlaag over de tapis visgraat vloer. De olie wordt ter plekke aangebracht en heeft een uithardingstijd van 72 uur. De olie van de tapis visgraat vloer is de kleur Noble Brown 05. 

Visgraatvloer uitzoeken. 

De tapis visgraat vloer is samen gesteld in onze showroom. Alle wensen en voorkeuren zijn verwerkt in deze prachtige vloer met de hulp van onze visgraat specialisten! Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! De vloer is prachtig en de klant uit Amsterdam is dan ook zeer tevreden! De vloer heeft zo zijn eigen details, zo bestaat de vloer namelijk 100% uit eiken hout, hebben de tapis planken de maat 6 x 71 x 284 mm en is de vloer geplaatst met een enkele band en een bies. Wij vinden de vloer fantastisch en u? 

Bent u op zoek naar een nieuwe visgraatvloer? Neem dan contact met ons op!