Geschuurde vloer Vriezenveen.

Een geschuurde vloer Vriezenveen. Heeft u een houten vloer maar de kleur is niet meer zoals het hoort te zijn? Is de vloer door de tijd kapot gegaan of beschadigd? Dan is de vloer schuren een perfecte oplossing. De vloer wordt als het ware opgefrist en kan daardoor weer jaren mee! De vloer van bijgaande foto’s is een geschuurde vloer uit Vriezenveen. De klanten uit Vriezenveen hadden een oude, eiken houten vloer. De vloer is al eens eerder geolied, maar in de jaren is de olie verouderd. Op sommige plekken zelf beschadigd en of verkleurd. Deze vloer hebben onze leggers onder handen gehad, met een schitterend eind resultaat!

Schuren en opnieuw oliën.

Als eerst moet de vloer geschuurd worden. Dit wordt gedaan om zo de oude olie te verwijderen en om de gemaakte oneven heden weg te werken. Zodra dit gedaan is, is de vloer ‘kaal’. Zodra de vloer kaal is, kan de vloer opnieuw geolied worden. Dit is bij de vloer van bijgaande foto’s van de vloer uit Vriezenveen ook gedaan. De klanten uit Vriezenveen hebben de kleur ‘Alaska White’ uit gekozen. De olie die gebruikt wordt om de vloer opnieuw te oliën is een twee componenten olie. Die zorgt ervoor dat de vloer een kleur en een beschermlaag krijgt. Zodra de vloer af geolied is, kunnen de plinten geplaatst worden! Zodra de olie gedroogd is en de plinten geplaatst zijn, kan er gebruikt gemaakt worden van de vloer!

Opgeleverde projecten.

De vloer uit Vriezenveen is een van de vele vloeren die wij als nieuw hebben opgeleverd. Bent u ook geïnteresseerd in een geschuurde vloer? Kom naar onze showroom! Onze collega’s kunnen u alles vertellen over het schuren en oliën van de vloer. Zo kunt u vele voorbeelden zien van geschuurde en opgeknapte vloeren. Zo krijgt u een beeld van wat er allemaal te doen is aan uw oude vloer! Geïnteresseerd in een geschuurde vloer? Neem contact met ons op!

restauratie visgraatvloer restauratie visgraatvloer restauratie visgraatvloer

restauratie visgraatvloer restauratie visgraatvloer restauratie visgraatvloer

restauratie visgraatvloer restauratie visgraatvloer restauratie visgraatvloer

restauratie visgraatvloer restauratie visgraatvloer

restauratie visgraatvloer

Geschuurde visgraatvloer Vriezenveen.