Gerookte visgraatvloer Katwijk aan Zee.

Waar de het begon voor de gerookte visgraatvloer, houten vloeren zijn al jaren bekend als vloerbedekking. De houtenvloeren worden zeker met de tijd beter. Zowel qua kleur en kwaliteit. Ook bij Bebo zijn de houtenvloeren absoluut niet meer weg te denken. Door de jaren lange ervaring weten wij absoluut alles over de beste houten vloeren. Uiteraard kunt u het hout recht leggen, maar ook patroonvloeren zijn super modern en tijdloos tegelijk. Als we de bijgaande afbeeldingen bekijken ziet u een prachtige, gerookte visgraat vloer. Deze vloer is geplaatst door onze parketteurs in Katwijk aan Zee. Een pracht plaatje als eindresultaat en een zeer tevreden klant die enorm blij is met zijn nieuwe, gerookte visgraat vloer.

Specialiteiten visgraatvloer.

Een gerookte visgraat vloer zoals deze heeft uiteraard vele specialiteiten. Zoals de benaming al weergeeft, is de vloer gerookt. Dit houdt in dat de vloer in een container gezet wordt met ammoniak. De lucht zuren van het ammoniak zorgen ervoor dat het hout bewerkt wordt. Zo krijgt het hout een grijzige uitstraling en krijgt het hout nog betere kleurnuances, doordat de ammonia een reactie geeft op het looizuur dat in het eikenhout zit voorkomt dit ook dat de vloer minder snel geel kleurt. Ook komen de noesten en bewerkingen in het hout nog beter naar voren. De vloer bestaat uit allemaal lamellen, ook wel eiken visgraat lamelparket  die in elkaar geschoven kunnen worden door de veer- en groef. Deze vloer wordt niet vast gespijkerd op de ondervloer, maar wordt wel in zijn geheel verlijmd aan de ondervloer. Ook heeft het hout in zijn geheel behoorlijk wat noesten en is het hout wel wat drukker al gemiddeld. Dit komt door de sortering van het hout. De sortering is namelijk Rustiek AB en dat betekend dat er behoorlijk wat noesten en bewerkingen in het hout zitten. Als kers op de taart is de vloer ook nog afwerkt met een twee componenten olie.

Twee componenten olie visgraatvloer.

De gerookte visgraat vloer uit Katwijk is afgewerkt met een twee componenten olie. De olie die in één keer aanbrengen zorgt voor een kleurtint en voor een beschermlaag. De kleurtint van de gerookte visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen is de kleur ‘Alaska White’. Een mooie kleur voor deze gerookte visgraat vloer!

 

Wilt u ook graag een gerookte visgraat vloer? Neem dan contact met ons op en kom kijken in onze groothandel!

Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee

Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee

Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee 

Gerookte Visgraatvloer Katwijk aan Zee

www.visgraatvloer.com