Gerookte visgraatvloer Alkmaar

Deze gerookte visgraatvloer in Alkmaar is een pareltje! Een gerookte vloer komt niet vaak voor in deze kleur, onze parketteurs vonden het dan ook een genot om te leggen. Het samenstellen van de visgraatvloer gaat geheel naar eigen keuze, je kunt van begin tot eind bepalen hoe de vloer eruit komt te zien. Je hebt keuze uit verschillende soorten en maten en uiteraard kleuren. Kies de houtsoort die je wil gebruiken, de sortering, de afmetingen en als laatste de kleurolie. Ook kun je nog kiezen voor een speciale behandeling zoals verouderen, borstelen of roken. Zo ontstaat een unieke vloer die niemand anders heeft! Ook deze klant uit Alkmaar heeft de vloer geheel naar wens uitgekozen en alles op maat laten maken. Wederom een zeer tevreden klant!

Details gerookte visgraatvloer

Ken je de uitspraak ‘kleren maken de man’? Zo is het ook met visgraatvloeren: details maken de vloer. Wees dus niet bang om allerlei vragen te stellen en wensen door te geven aan onze visgraatspecialisten in de groothandel. Zij helpen je graag en voorzien je vrijblijvend van advies. Bovendien vinden we het altijd hartstikke leuk om met je mee te denken over de mogelijkheden voor jouw woning. In elke woning past een specifieke visgraatvloer. Deze vloer in Alkmaar bestaat uit lamelparket; dat betekent dat de planken bestaan uit een keiharde toplaag van eikenhout in combinatie met een multiplex onderlaag. Deze combinatie is ijzersterk. De planken hebben een formaat van 9 x 120 x 600 millimeter en hebben een rustige uitstraling met weinig noesten en kwasten. Als speciale behandeling is het hout verouderd en gerookt.

Kleur gerookte visgraatvloer

De uiteindelijke kleur van de visgraatvloer wordt bepaald door verschillende factoren. Deze vloer in Alkmaar is bijvoorbeeld gerookt. Dat wil zeggen dat de toplaag wordt bewerkt door ammoniak. Het hout wordt dan in een container geplaatst met een pot ammoniak. De zuren van het ammoniak trekken in het hout, waardoor de vloer een grijze kleurtint krijgt. Daarnaast heeft de vloer een verouderde behandeling gekregen. Hierbij wordt het hout in een grote trommel geplaatst met steentjes en gruis. De planken worden daardoor robuuster van uitstraling. Na het leggen krijgt de vloer een laag olie. De olie beschermt de vloer tegen beschadigingen en vlekken. de kleurolie die is gebruikt heet Sylvia. Na al deze behandelingen is er een prachtige vloer ontstaan. Wil je ook zo’n mooie vloer? Kom dan naar onze groothandel of neem contact met ons op!

Gerookte visgraatvloer Alkmaar Gerookte visgraatvloer Alkmaar Gerookte visgraatvloer Alkmaar

visgraat parket roken visgraat vloer gerookt visgraatvloer gerookt

gerookte eiken vloer gerookte visgraat vloer gerookte visgraatvloer

houten visgraat roken

Voorplaat-min