Gerookte visgraat vloer Voorschoten.

In uw woning is een van de belangrijkste dingen uw vloer. Iedereen wil een mooie, unieke vloer die bij de woning past. Uiteraard heeft iedereen een eigen smaak en iedereen heeft zijn eigen wensen. Of u nu een nieuwe woning heeft of gewoon toe bent aan een nieuwe vloer, het is een zeer spannende keuze. Wat vindt u mooi en waar houdt u van? Kom dan snel eens naar onze groothandel en bekijk ons visgraatassortiment. Wij hebben namelijk een enorm groot assortiment wat er voor zorgt dat iedereen de vloer uit kan zoeken die bij hem of haar past. Bent u op zoek naar een gerookte visgraatvloer of naar een verouderde visgraatvloer? Of weet u niet echt wat het allemaal in houdt? Dat is geen enkel probleem! Kom naar onze groothandel en laat u volledig en vrijblijvend informeren door onze visgraatspecialisten!

Specials gerookte visgraat vloer.

Elke vloer heeft een aantal specials. Dit maakt de vloer zoals hij is én maakt de vloer uniek. De gerookte visgraat vloer van de bijgaande afbeeldingen is, zoals de titel al weergeeft, gerookt. Dit houdt in dat de vloer behandeld is door de zuren van ammoniak. Hierdoor krijgt het hout een grijze kleurtint maar blijft de natuurlijke uitstraling hetzelfde. Het hout waar de vloer van gemaakt is, is: multiplex en eikenhout. De lamellen bestaan uit multiplex en de toplaag is 100% eiken hout. Elke lamel heeft de zelfde afmeting, dat is namelijk 11 + 3 x 125 + 625 mm. Zoals u leest heeft een gerookte visgraat vloer nog wel wat specialiteiten. En dat allemaal voor een schitterend eindresultaat.

Eindresultaat gerookte visgraatvloer.

Wanneer is de vloer nu geheel klaar en kan het eindresultaat bewonderd worden? Dit kan zodra de afwerk olie gedroogd is. Het is namelijk zo dat de gerookte visgraat vloer in zijn geheel nog een keer geolied moet worden zodra de vloer geplaatst is. Dit om de vloer te beschermen tegen vuil, vlekken en beschadigingen.

Bent u al geïnteresseerd in een gerookte visgraat vloer? Kom vrijblijvend bij ons in de groothandel ook voor particulieren!

gerookte visgraatvloer voorschoten

gerookte visgraatvloer voorschoten gerookte visgraatvloer voorschoten gerookte visgraatvloer voorschoten

gerookte visgraatvloer voorschoten gerookte visgraatvloer voorschoten

www.visgraatvloer.com