Gerookte eiken visgraatvloer Honselerdijk. 

Bent u op zoek naar een gerookte eiken visgraatvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen eiken visgraat vloeren in allerlei soorten en maten. Elke vloer kan speciaal voor u gemaakt worden en kan aan al uw eisen voldoen. De vloer van uw dromen start hier. De klanten uit Honselersdijk hebben ook hun prachtige gerookte eiken visgraat vloer samen gesteld. Deze vergrijsde look is zeker een eyecatcher in uw woning. De vloer straalt leven uit en dat zorgt voor een warm gevoel. De vloer is in zijn geheel naar wens én de klanten uit Honselersdijk zijn zeer tevreden. Wilt u ook graag een vloer die speciaal voor u ontworpen wordt? Bezoek dan onze showroom. 

Specialiteiten. 

De vloeren die wij produceren zijn ijzersterk. Door de enorm hoge kwaliteit, krijgt u ook 15 jaar garantie. De visgraat vloeren zijn zeker goed gedroogd en kwalitatief gesorteerd. Wanneer u naar onze showroom komt, kunt u hier alle mogelijkheden bekijken. De gerookte eiken visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen bestaat uit Europees eiken hout. Europees eiken hout is een van de hardste eiken soorten die er bestaan en zijn daardoor ook perfect om een vloer van te maken. De maat van de planken van de vloer is 11 + 2 x 125 + 625. Dit is een zeer populaire maat onder de visgraat vloeren. Als laatste is de vloer ook nog af geolied met een twee componenten olie. Zodra de olie 72 uur gedroogd heeft, kan er gebruik gemaakt worden van de vloer! 

Afwerking. 

Als afwerking wordt de vloer af geolied met een twee componenten olie. De twee componenten olie zorgt ervoor dat de gerookte eiken visgraatvloer volledig beschermd is tegen vlekken en beschadigingen. De twee componenten olie die gebruikt is bij de gerookte eiken visgraatvloer heeft als kleurtint ‘Smokey Grey’. Hierdoor krijgt de vloer een gerookte uitstraling en wordt er een doorleefde uitstraling gecreëerd. 

Wilt u ook graag een gerookte eiken visgraatvloer? Bezoek dan onze groothandel of neem contact met ons op! 

Gerookte eiken visgraatvloer Gerookte eiken visgraatvloer Gerookte eiken visgraatvloer

Gerookte eiken visgraatvloer Gerookte eiken visgraatvloer Gerookte eiken visgraatvloer

Gerookte eiken visgraatvloer Gerookte eiken visgraatvloer

Gerookte eiken visgraatvloer

Gerookte eiken visgraatvloer