Exclusieve houten vloeren

In ons eigen atelier worden alle soorten exclusieve houten vloeren stuk voor stuk met de hand gemaakt, we gebruiken hiervoor oude materialen die in sommige gevallen al eeuwen oud zijn en die de tand des tijds glansrijk hebben doorstaan. Het zijn planken uit oude gebouwen, wrakhout en driftwood die overgebleven zijn uit vorige eeuwen en die nu een tweede leven kunnen beginnen als luxe en exclusieve vloeren. Binnen de fabrieken van Bebo Parket wordt dit exclusieve materiaal weer vervaardigd tot een mooie en unieke vloer gemaakt.

boerderijvloeren wit (4) stalvloeren wenge (9)

Door gebruik te maken van oude materialen worden de mooiste vloeren gemaakt, vloeren die altijd uniek zijn omdat er geen tweede van bestaat. Het is onze uitdaging om zodanig te werken dat de oude uitstraling van de vloer gewaarborgd blijft terwijl de vloer makkelijk en goed is voor dagelijks gebruik. Elke vloer wordt op verzoek gemaakt en van elke vloer is er geen tweede te vinden. We hebben onder andere koetshuisvloeren, oude geloogde schoolvloeren, boerderij vloeren, stalvloeren en onder andere pastorievloeren.

schoolvloer geloogd (7) pastorie-vloer-concrete (2) mud koetshuis vloeren (2)

Kom naar de showroom!

In onze showroom in Vriezenveen zijn alle exclusieve oude vloeren te bekijken. Er is een mooie voorraad die tentoonstelling staat, maar we kunnen ook een uniek vloer voor je op maat maken. Met de houtsoorten, sortering en kleuren die jij graag wil. Echt one of a kind dus, want niemand anders heeft die vloer. Laat een prachtige houten vloer geheel op maat maken in onze fabriek. Kom gezellig naar de showroom, we staan voor je klaar met vers belegde broodjes en een soep van de dag. Ook koffie en thee is onbeperkt beschikbaar tijdens je bezoek. Uiteraard allemaal gratis en voor niets. Dat is toch zeker wel een bezoekje waard! Zien we je snel in Vriezenveen?