Engels verband eiken parket Utrecht.

Afgelopen week waren we in Utrecht en hebben daar een massief eiken parket vloer in Engels verband gelegd. Omdat de houten vloer niet te druk mocht ogen hebben we in overleg met de klant voor wisselende lengtes gekozen. Dit houdt in dat de lengtes niet gelijk zijn waardoor er een ‘wild verband’ ontstaat. De eiken parket vloer in Engels verband gelegd is met een prachtige randafwerking afgewerkt, we hebben een smal bandje van hetzelfde hout gebruikt en daar de sluitvriezen kops opgezet.

ondervloer mozaik mozaiek ondervloer fidbox in ondervloer

Kleur Engels verband eiken parket

De vloer moest ondanks haar authentieke uitstraling toch een knipoog naar het moderne geven, dit is ook de reden dat we het houtsoort uit de premier collectie hebben gehaald en als kleurolie de ‘royale kleur 24 Double Alaska White’ hebben gebruikt. Deze kleur heeft als kenmerk op een eiken vloer dat het een vleugje grijs en wit afgeeft maar de puurheid van het houd wel bewaard.

Tapis Engels verband Engels verband tapis Eiken parket Engels verband

Klassieke parket vloer Tapis Engels verband Tapis engels verband

Vloerverwarming en houten vloer

Zoals u misschien wel aan de ondervloer kunt zien heeft de klant ook vloerverwarming, u zult zich misschien afvragen kan dat wel? Een houten vloer met vloerverwarming, dit kan zeker! Zolang u de juiste ondervloer gebruikt, en een Fidbox in de vloer laat plaatsen. Wilt u meer weten over een houten vloer en vloerverwarming, en vraagt u zich af wat nu een Fidbox is? KLIK HIER!

Specificaties tapis Engels verband.

-sortering: Premier 6×71 (wisselende lengtes)

-kleur: royale kleur 24 Double Alaska White

-ondervloer: mozaïek (ivbm. vloerverwarming)

-special: Fidbox plaatsen

Wist u dat wij ook een zeer eigentijdse collectie meubelen hebben? KLIK HIER!

landelijke meubelen