Eiken visgraatvloer Rijssen

Een eiken visgraatvloer kan uit verschillende soorten hout bestaan, het is maar net wat je zelf mooi vindt. De meest gekozen houtsoort is echter eiken. Eikenhout is namelijk super sterk en ook eenvoudig te behandelen of te kleuren. Ook deze klant uit Rijssen heeft gekozen voor een eiken visgraatvloer. Het eindresultaat van de vloer is te bewonderen op de foto’s hieronder. Als je ook een eiken visgraatvloer wil, dan kan je hier goed zien hoe dit eruit komt te zien als de vloer eenmaal is gelegd. Uiteraard is de uiteindelijke afwerking met kleurolie bepalend voor het eindresultaat en met name de kleur van de vloer. Je kunt de eiken visgraatvloer dus een eigen twist te geven door te kiezen voor een bepaalde kleur olie.

Lamel visgraat

Deze specifieke eiken visgraatvloer uit Rijssen bestaat uit lamel planken. Dit wordt ook wel lamelparket genoemd. Een lamel visgraatvloer bestaat uit een toplaag van eikenhout en een multiplex onderlaag. Samen vormt het een ijzersterke combinatie. De planken kunnen eenvoudig onderling aan elkaar worden verbonden door middel van het veer- en groefsysteem. Op zich is het vrij eenvoudig om zelf in elkaar te schuiven, maar je kunt altijd gebruik maken van onze ervaren en gespecialiseerde parketteurs. Zij zijn opgeleid voor dit werk en plaatsen al vele jaren prachtige vloeren! Daarnaast bespaart het je zelf gewoon veel tijd en moeite. Bovendien wordt er alleen garantie gegeven op het legwerk als dit door onze eigen vakkundige parketteurs is gebeurd.

Na het leggen van de vloer krijgt het hout een speciale behandeling, waardoor de vloer goed is beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals krasjes en vuil. Ook kan de vloer dan iets beter tegen vocht (bij schoonmaken), maar het blijft hout, dus laat de vloer nooit te nat worden!

Kleur eiken visgraatvloer

Zoals eerder al aangegeven kan de eiken visgraatvloer in elke gewenste kleur worden geolied. En wil je liever geen kleurtje aan de vloer? Dan kun je kiezen voor een naturel kleurolie of een blanke kleurolie. Hierdoor behoudt de vloer zijn originele kleur en uitstraling, maar krijgt het hout wel een beschermlaag. We hebben een ruime keuze in kleurolies en kunnen daarnaast ook nog een kleur op maat maken. Op de eiken visgraatvloer uit Rijssen is de kleurolie Alaska White toegepast. Hierdoor krijgt de vloer een lichtere kleur die een beetje doet denken aan krijtwit. Deze kleur is momenteel erg in trek. Wat vind je ervan? Ben je ook nog op zoek naar een mooie visgraatvloer? Kom dan zeker eens naar onze showroom, de koffie en thee met iets lekkers staat voor je klaar!

eiken visgraat vloer eiken visgraatvloer eiken vloer

parket vloer visgraatvloer eiken visgraatvloer

eiken parket

eiken visgraat vloer Rijssen