Eiken visgraatvloer in Naaldwijk

Voor het leveren en leggen van deze rustieke, moderne eiken visgraatvloer zijn we afgereisd naar Naaldwijk. Ondanks het feit dat dit dorp zich aan de andere kant van het land bevindt, is de klant toch helemaal naar Bebo Vloeren in Vriezenveen afgereisd om een mooie visgraatvloer aan te schaffen. En dat is gelukt! In onze showroom, de grootste van Nederland, heeft de klant meerdere vloeren bekeken en uiteindelijk deze prachtige vloer in de kleur Alaska White 10 aangekocht. Na het maken van een afspraak voor het leveren en leggen van de vloer is hij tevreden huiswaarts gekeerd. Nu is het aan ons!

Visgraatvloer leggen in Naaldwijk

Het leggen van deze visgraatvloer is door onze professionele legservice geregeld. Omdat er in dit geval ook vloerverwarming aanwezig was in de woning, is het lamelparket verlijmd met de ondergrond. Het verlijmen van de vloer gaat werking van het hout tegen. Je wil natuurlijk niet dat de houten visgraatvloer gaat inkrimpen of uitzetten als er temperatuurswisselingen of wisselingen in de luchtvochtigheid plaatsvinden.

Primer aanbrengen

Om de vloer te kunnen verlijmen, hebben we eerst een goede primer aangebracht op de ondergrond. Primer zorgt ervoor dat de lijm tussen het parket en de ondergrond goed pakt en direct goed vast blijft zitten. Primer wordt ook wel de hechtlaag genoemd. Het is eigenlijk altijd verstandig om primer te gebruiken, of de ondergrond nou poreus of niet. Je hebt uiteindelijk minder werk aan het verlijmen van de vloer.

Plaatsing van de vloer

In deze woning in Naaldwijk was het de wens van de klant om de visgraatvloer van woonkamer tot keuken te leggen. Zo ontstaat er een mooi vloerbeeld dat strak doorloopt zonder drempels of andere onderbrekingen. Dankzij de noestarme sortering ontstaat er een rustig aanzicht. De rustieke kleur van de visgraatvloer zorgt direct voor sfeer!

Ook een unieke visgraatvloer van Bebo?

Bij Bebo Vloeren hebben we de productie van visgraatvloeren in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden, maar ook jouw exacte wens realiseren. Dit de gewenste kleur vloer niet tussen ons assortiment? Dan maken we die gewoon op maat. Zonder meerkosten! Neem contact met ons op voor meer informatie en koop vandaag nog jouw nieuwe visgraatvloer!

Eiken visgraatvloer in Naaldwijk Eiken visgraatvloer in Naaldwijk Eiken visgraatvloer in Naaldwijk Eiken visgraatvloer in Naaldwijk Eiken visgraatvloer in Naaldwijk