Eiken visgraat vloer Heemskerk

Een visgraatvloer is enorm modern in deze tijd en is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Steeds meer mensen willen graag een visgraatvloer in hun woning. Bij Bebo Vloeren hebben we kwalitatief de beste visgraatvloeren en zo goedkoop mogelijk! Elke visgraatvloer is aan te passen naar persoonlijke voorkeuren bijvoorbeeld door de vloer te roken of een aparte kleur olie uit te zoeken. Zo krijgt u een visgraat vloer wat helemaal bij u past! Alleen bij ons voor de laagste prijs. Een prachtige visgraat vloer én ook nog eens goedkoop. Wie wil dat nou niet?

Geschuurd, gepolijst en geoliede visgraatvloer

De visgraatvloer wordt met alle precisie gelegd door onze vloerenleggers. Zij zijn gediplomeerd en weten exact hoe een visgraat vloer gelegd moet worden. De visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen is geschuurd en gepolijst. Ook is de vloer afgewerkt met een Royl-kleurolie met als kleur tint ‘Alaska White’. De kleurtint zorgt voor een verfrissende uitstraling. Ook beschikt de visgraat vloer over een enkele band. Alle kleine details zorgen uiteindelijk ervoor dat deze klant enorm tevreden is met het resultaat: een traditioneel gelegde visgraat vloer.

Een visgraatvloer kan ik elke ruimte gelegd worden. Met of zonder vloerverwarming, het is allemaal mogelijk mits er de juiste ondervloer bij gebruikt wordt. Mocht u een visgraat vloer willen en u heeft vloerverwarming? Dan kunt u een mozaïeken ondervloer gebruiken. Vloerverwarming en uw visgraat vloer gaan prima samen. U verliest helemaal geen warmte.

Eigen stijl

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde smaak als het gaat om de kleur of de structuur van de vloer. Wat iedereen aanspreekt is natuurlijk een goedkoop, maar kwalitatief goede vloer. Er zijn enorm veel mogelijkheden en onze gespecialiseerde verkopers kunnen u helpen om de goede keuzes te maken. Een traditionele visgraatvloer uitzoeken is dan ook zo gedaan met onze professionals. Of u nou graag een gerookte, verouderde of geschuurde en gepolijste visgraat vloer wilt hebben, het kan allemaal bij Bebo vloeren!

visgraatvloer visgraatvloer visgraatvloer

visgraatvloer visgraatvloer visgraatvloer

Visgraatvloer Visgraatvloer Visgraatvloer

9 Visgraatvloer Visgraatvloer

6 Visgraatvloer Visgraatvloer

Visgraatvloer HeemskerkVisgraatvloer Haarlem