Eiken visgraatvloer Bentveld.

Een mooie eiken visgraatvloer is een tijdloze, maar prachtige patroonvloer. Het visgraatmotief wordt momenteel steeds vaker gekozen als het om patroonvloeren gaat. Ook de klant uit Bentveld heeft voor een schitterende visgraatvloer gekozen. De vloer bestaat 100% uit eikenhout wat afkomstig is uit Frankrijk. Een leuk detail van zo’n leuke vloer. Onze leggers hebben deze visgraatvloer strak afgewerkt en is de klant uit Bentveld erg tevreden.

Specials eiken visgraatvloer.

De eiken visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen beschikt over vele specialiteiten. Zo bestaat de vloer 100% uit eiken hout. De enkele houten planken worden ook wel tapis genoemd. De tapis eiken plankjes hebben de afmeting 9 x 120 x 600. De sortering van het hout is rustiek. Dat houdt in dat er veel noesten in het hout voor komen. De noesten kunnen veel en groot uitvallen. Ook beschikt de visgraatvloer over een fidbox.

De fidbox zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid wordt gemeten in en onder de vloer. De luchtvochtigheid wordt door gegeven door middel van een app op een andriod- of ios-toestel. Zo kunt u precies zien hoe uw vloer zich ‘voelt’. Mocht de lucht vochtigheid te laag zijn, kan de vloer in gaan krimpen. Als de luchtvochtigheid te hoog is, is er een kans dat de vloer bol gaat staan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Als de luchtvochtigheid te laag is, zou u een luchtbevochtiger aan kunnen schaffen om zo de luchtvochtigheid te laten stijgen. Als de luchtvochtigheid te hoog is, zou u goed moeten ventileren om zo de luchtvochtigheid te laten dalen.

Afwerking eiken visgraatvloer.

De vloer wordt geplaatst door onze ervaren vloeren leggers. Zij hebben de eiken visgraatvloer eerst gelegd en als afwerking hebben zij de vloer af geolied. Dit wordt gedaan met een twee componenten olie. Een twee componenten olie bestaat uit een beschermolie en een kleurolie in één. Door die olie aan te brengen is de vloer voorzien van een beschermlaag en een kleurtint!

Bent u ook geïnteresseerd in een eiken visgraatvloer? Kom naar onze groothandel en laat u informeren!

eiken visgraat bentveld eiken visgraat bentveld eiken visgraat bentveld

eiken visgraat bentveld eiken visgraat bentveld eiken visgraat bentveld

eiken visgraat bentveld eiken visgraat bentveld eiken visgraat bentveld

eiken visgraat bentveld

eiken visgraat bentveld

Eiken visgraatvloer Bentveld