Eiken visgraatvloer Akersloot

Ook nu hebben onze parketteurs weer een prachtige droomvloer geplaatst! Deze keer kijken we naar de eiken visgraatvloer in Akersloot. De woning van de klant heeft dankzij de natuurlijke uitstraling van de vloer een warme sfeer. De klant uit Akersloot is naar onze showroom in Vriezenveen gekomen om de vloer van haar dromen samen te stellen samen met onze visgraatspecialisten. De vloer bestaat uit noestarme planken en is voorzien van een hygrometer. Zo kan de klant de temperatuur en de luchtvochtigheid goed in de gaten houden! Lees hier alles over de vloer.

Specialiteiten

Elke vloer is geheel naar wens samen te stellen. Welke eisen je ook hebt aan de vloer, bij ons is alles mogelijk. Deze specifieke vloer bestaat uit lamelparket, dat zijn lamellen hout die kruislings op elkaar zijn verlijmd. De planken bestaan uit multiplex en eikenhout. Lamelparket is uitermate goed bestand tegen werking. Een massief houten plank is iets gevoeliger voor werking. Deze massieve planken worden daarom ook altijd verlijmd en verspijkerd. Bij lamelparket is dat niet per se nodig. De eikenhouten toplaag van de vloer bedraagt 3 millimeter. De planken hebben een afmeting van 11+3 x 125 x 625 millimeter. Deze maat is erg gangbaar voor houten visgraatvloeren. Het visgraatpatroon komt dankzij deze afmeting mooi naar voren.

Hygrometer

In de onderlaag van de lamelplank van deze vloer is een hygrometer geplaatst. Hygrometers houden het luchtvochtigheidsgehalte bij. Vocht heeft namelijk een grote invloed op houten vloeren. De hygrometer is gekoppeld aan een app op de telefoon van de klant. Een aantal keer per dag wordt er een meting gedaan. De resultaten daarvan worden naar de telefoon gestuurd. De klant kan zo nauwkeurig in de gaten houden of de luchtvochtigheid nog oké is of dat er iets aan gedaan moet worden. De juiste luchtvochtigheidsgraad is belangrijk voor een lange levensduur van de vloer. Zeker een aanrader dus, om bij de vloer te nemen!

 

Eiken visgraat vloer Akersloot Eiken visgraat vloer Akersloot Eiken visgraat vloer Akersloot

Eiken visgraat vloer Akersloot Eiken visgraat vloer Akersloot Eiken visgraat vloer Akersloot