Eiken visgraatlamelparket Badhoevedorp.

Deze eiken visgraatlamelparket is geplaatst is Badhoevedorp. Deze lamelvloer is in een patroon gelegd en zorgt voor een oogverblindend eindresultaat. Met aan elke lamel plank een vierzijdige velling kant zorgt voor een nog ruimtelijker effect. Deze unieke vloer is samen gesteld in onze showroom. Dat kan, uiteraard, iedere klant bij ons doen. Er staan verschillende visgraat specialisten voor u klaar om u te voorzien van gespecialiseerde informatie. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en kunnen u helpen met het maken van uw keuze. Voor ieder interieur is er een optie. Zo ook voor deze familie uit Badhoevedorp. Daar is deze fantastische lamel visgraat parket vloer geplaatst. Het unieke resultaat mag er dan ook zijn! Een prachtige vloer en opnieuw een tevreden klant.

Visgraat vloer goedkoop.

Onze visgraat specialisten werken allemaal naar het zelfde doel: Een tevreden klant met onze eiken visgraatlamelparket in de woning. Wij proberen u zo zorgvuldig te helpen om het eind resultaat uiteindelijk helemaal naar wens te krijgen. Hiervoor moet u uiteraard wel naar onze showroom komen. Uiteindelijk zijn er een paar specialiteiten die de vloer uniek maken. Dat is de maat van de plank. De maat van de lamel visgraat parket vloer van de bijgaande afbeeldingen is 11 + 3 x 125 + 625 mm. Dit is een mooie maat voor de ruimte waar die in geplaatst is, want de banen komen prachtig uit! Wat ook belangrijk is aan de vloer is de kleur. Er zijn enorm veel kleuren waar uit gekozen kan worden. Ook die zijn allemaal te bekijken in onze showroom. De kleur van de bijgaande afbeeldingen is ‘Alaska White’. Als kers op de taart heeft de vloer een vierzijdige velling kant die het formaat van de plank nog mooier naar voren laat komen.

Visgraatvloer kopen.

Wilt u ook graag een lamel visgraat parket vloer die helemaal naar wens is? Of wilt u gewoon informatie over patroonvloeren? U bent altijd van harte welkom in onze fabriek en showroom, onze visgraat specialisten staan voor u klaar! Zij kunnen u vrijblijvend informeren en eventueel een offerte maken.

Wanneer komt u naar onze showroom? Hier kunt u ons vinden!

eiken visgraatlamelparket eiken visgraatlamelparket eiken visgraatlamelparket

eiken visgraatlamelparket eiken visgraatlamelparket 

eiken visgraatlamelparket

www.visgraatvloer.com