Eiken visgraat vloer. 

De herfst is inmiddels aanwezig in Nederland. De bladeren vallen van de bomen, de regendruppels vallen steeds vaker naar beneden en de temperatuur daalt geleidelijke wijs. Beetje bij beetje leveren wij de zomerse sferen in voor de herfst, dit is uiteraard geen probleem. Heel in interieur kan weel lekker verfrist worden met leuke herfstdecoratie, een ander vloerkleed of misschien wel helemaal een nieuwe vloer in uw woning.. Als de tijd zo ver is, is een nieuwe vloer in uw woning wel een enorm grote stap. Voor een zeer uniek en mooi eindresultaat, is een eiken visgraat vloer zeker een goede keuze! Welke vloer past bij u? 

 houten visgraat vloer

Houtsoort eiken visgraat vloer. 

De houtsoort van een vloer, bepaald de uitstraling. Nu zijn visgraatvloeren in vele verschillende soorten en maten verkrijgbaar, dus ook in verschillende houtsoorten. Nu hebben wij een enorm groot assortiment in visgraatvloeren, maar toch bestaat het grootste deel uit eiken hout. Dit is namelijk een enorm sterk houtsoort en dat is uiteraard enorm goed om een vloer van te maken. Er wordt daarom ook steeds meer gekozen voor het houtsoort Eiken. Wilt u graag een ander houtsoort of heeft u vragen over bepaalde houtsoorten? Dan kunt u altijd bij onze visgraatspecialisten terecht. Zij kunnen namelijk al uw vragen beantwoorden! Kiest u voor een eiken houten visgraat vloer of toch een andere houtsoort? 

visgraat eiken

Unieke visgraatvloeren. 

Tijdens het samenstellen van uw toekomstige vloer, moeten er knopen doorgehakt worden en bepaalde keuzes moeten gemaakt worden. Iedereen wil uiteraard een unieke vloer die bij de woning en inwoners past. Ik zelf vind een warme eiken visgraat vloer een goede keuze. Een mooie lichte kleur met een kleine whitewash tint. Deze vloer is gemakkelijk te combineren met vele kleuren en meubelen, een switch qua interieur is met deze vloer dus geen probleem! Vindt u het lastig om te kiezen welke vloer u mooi vindt of bent u benieuwd naar onze collectie? Bezoek dan onze showroom en bekijk onze enorme collectie!  

eiken visgraat

Houdt onze blog in de gaten voor tips & tricks, adviezen of inspiratie!

Elke week wordt er een nieuwe Blog geplaatst!

www.visgraatvloer.com