Eiken visgraat vloer Amsterdam.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden om je vloer te bekleden. Zo kunt u kiezen voor: parket, laminaat, PVC, vinyl, tapijt, visgraat vloeren en ga zo maar door. Door de tijd komen er steeds meer opties om de vloer te bekleden. Uiteraard hebben wij iets unieks. U kunt namelijk, zeker weten, slagen bij onze visgraat collectie. Dit brede assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen de juiste vloer is. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een eiken visgraat vloer of een visgraat vloer van andere houtsoorten. Uiteraard is dit allemaal te bewonderen in onze groothandel in Vriezenveen. Wanneer komt u langs?

Amsterdam.

Deze prachtige, eiken visgraat vloer is geplaatst in Amsterdam. De klanten uit Amsterdam zijn afgereisd naar Vriezenveen om hier, samen met een visgraat specialist, een eiken visgraat vloer samen te stellen. Uiteindelijk heeft het stel uit Amsterdam gekozen voor een eiken visgraat vloer wat bestaat uit allemaal lamellen met het formaat 11 + 3 x 125 + 625. Ook hebben de lamellen een 4-zijdige velling kant. Het houtsoort is multiplex met als toplaag eiken. De vloer heeft daarin tegen wel een natuurlijke, eiken uitstraling. Het hout is zeer rustig en bevat nauwelijks noesten. Zodra de vloer in onze groothandel samengesteld is, kan er een legger langs komen om de ruimte te bekijken. Hij controleert dan meteen of het aantal m2 klopt én of de ondervloer waar de vloer op moet komen in orde is. Zodra dat allemaal prima is, kan er een dag ingepland worden om de vloer te plaatsen.

Het plaatsen.

Het plaatsen van de vloer wordt uitgevoerd door onze parketteurs. Deze parketteurs zijn allemaal gediplomeerd en hebben veel werkervaring. Hierdoor wordt de vloer het strakst geplaatst. Zodra de gehele vloer geplaatst is, moet de vloer af geolied worden. Deze olie is erg belangrijk voor de vloer. Door de olie krijgt de vloer een beschermlaag. Ook zit er een kleurtint  in de olie. Die zorgt ervoor dat de vloer de gewenste kleur krijgt. Zodra de vloer gedroogd is, kan er gebruik gemaakt worden van de vloer.

Wilt u ook graag een eiken visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

Eiken visgraat vloer Amsterdam 

Eiken visgraat vloer Amsterdam Eiken visgraat vloer Amsterdam Eiken visgraat vloer Amsterdam

www.visgraatvloer.com