Eiken visgraat vloer Amsterdam. 

Deze prachtige eiken visgraat vloer is geplaatst in Amsterdam. Deze unieke vloer is helemaal door de klant ontworpen in onze showroom.  De klanten uit Amsterdam zijn afgereisd naar Vriezenveen en hebben hier samen met een visgraat specialist de vloer samengesteld. Ook hebben wij hier enorm veel stalen met voorbeelden van visgraat vloeren. Zo kunt u vele voorbeelden bekijken om er zo achter te komen welke vloer echt bij u pasten wat u echt mooi vindt. Heeft u speciale verzoeken voor uw vloer? Ook dat is geen enkel probleem! Alles wat u graag weer wilt zien in uw vloer kan besproken en uiteindelijk toegepast worden. Wilt u ook graag een eiken visgraat vloer? Kom dan langs! 

Parketteurs. 

Zodra de vloer helemaal uitgezocht is, kan er ingemeten worden. Inmeten houdt in dat de parketteur langs komt om de ruimte te bekijken. Hierbij berekend hij de exacte m2 en bekijkt hij de originele vloer. De originele vloer is vaak beton of hout en hier komt dan een ondervloer overheen. Ook wordt er bij het inmeten bekeken of de berekende m2 kloppen en/of er meer parket besteld moet worden. Zodra bij het inmeten alles gecontroleerd is en alles klopt, kan er gelegd worden. Met het leggen zijn ze meestal meerdere dagen bezig. Het is namelijk een beste klus wat met precisie uitgevoerd moet worden. Zoals u kunt zien op de bijgaande afbeeldingen, gaat dat erg goed en worden de vloeren enorm strak geplaatst! Met een prachtige, eiken visgraat vloer als eindresultaat. 

Kleur. 

De kleur van uw vloer bepaald veel. Zo heeft de keuze van de kleur te maken met uiteraard eigen voorkeuze dan wel smaak. Simpel weg: niet iedereen vindt dezelfde kleuren mooi. Ook hebben we een aantal kleuren die goed in de smaak vallen en veel gekozen worden. Een van deze populaire keuzes is de kleur ‘Alaska White’. Dit is de populairste keuze onder de kleuren. Op de afbeeldingen kunt u zien hoe mooi de ‘Alaska White’ op deze eiken visgraat vloer staat! 

Wilt u ook graag een eiken visgraat vloer? Neem dan contact met ons op!

Eiken visgraat vloer Eiken visgraat vloer Eiken visgraat vloer 

Eiken visgraat vloer Eiken visgraat vloer Eiken visgraat vloer

Eiken visgraat vloer Eiken visgraat vloer Eiken visgraat vloer

Eiken visgraat vloer Eiken visgraat vloer Eiken visgraat vloerEiken visgraat vloer

Visgraatvloer Amsterdam.