Eiken visgraat vloer Akersloot.

Opnieuw hebben onze parketteurs weer een droomvloer geplaatst. Een eiken visgraat vloer die geplaatst is in Akersloot. Een nieuwe uitdaging, een nieuwe visgraat vloer! Doordat de vloer natuurlijk en naturel is, vult de woning zich met warmte. De klant uit Akersloot is afgereisd naar onze groothandel om hier hun droomvloer samen te stellen. En dit is zeker de moeite waard, want wat is deze vloer prachtig geworden! Een eiken visgraat vloer, samengesteld uit noest arm hout en geplaatst met enige specialiteiten. Super interessant en zeker een inspiratie, mocht u nog op zoek zijn naar een nieuwe visgraat vloer. Benieuwd naar de kleine details & de specialiteiten van deze vloer? Lees dan door!

Specialiteiten.

Elke vloer heeft zo zijn eigen verhaal en zijn specialiteiten. De eiken visgraat vloer heeft vele kenmerken. Zo bestaat de vloer uit allemaal lamellen, dit zijn planken bestaand uit berken multiplex en eiken hout. De onderlaag bestaat uit berken multiplex wat in kleine laagjes in ieders tegengestelde richting geplaatst worden. Boven op de berken multiplex wordt een eiken toplaag geplaatst van 3 mm dikte. Deze toplaag is van de eiken visgraat vloer uit Akersloot is noest arm en creƫert een landelijke uitstraling. De lamellen hebben de afmeting 11 + 3 x 125 x 625 mm, een mooie gangbare maat wat erg populair is onder de visgraat vloeren.

Hygrometer.

Als specialiteit heeft deze eiken visgraat vloer een hygrometer. Een heel ingewikkeld woord, maar toch ontzettend belangrijk voor uw visgraat vloer! Een hygrometer is een klein kastje wat geplaatst wordt in de ondervloer of in de onderlaag van de lamelplank van de visgraat vloer. Een hygrometer meet de luchtvochtigheid onder de vloer, van de vloer en boven de vloer, een aantal keren per dag en de resultaten worden weergegeven in een bij behorende app. Zo kunt u precies zien hoe de vloer zich voelt en of er eventueel iets gedaan moet worden aan de luchtvochtigheid. Zo kan het zijn dat de luchtvochtigheid te laag is, u kunt dan kieren krijgen in de vloer. Als dit het geval is, zou u gebruik kunnen maken van een luchtbevochtiger en dan zal de luchtvochtigheid omhoog gaan. Als de luchtvochtigheid te hoog is, kan de vloer het vocht opnemen en bol gaan staan. Om dit op te lossen zult u de ruimte kunnen ventileren om zo de luchtvochtigheid te laten dalen. Zeker de moeite waard om bij uw eiken visgraat vloer aan te schaffen & uw vloer gaat zeker langer mee!

 

Benieuwd naar meer visgraat vloeren of heeft u vragen betreft visgraat vloeren? Neem dan contact met ons op!

Eiken visgraat vloer Akersloot Eiken visgraat vloer Akersloot Eiken visgraat vloer Akersloot

Eiken visgraat vloer Akersloot Eiken visgraat vloer Akersloot Eiken visgraat vloer Akersloot