Tapis eiken visgraat vloer Amsterdam.

Deze tapis eiken visgraat vloer is geplaatst in Amsterdam. Een unieke, traditionele visgraat vloer zie je in deze tijd steeds minder. Daardoor is dit eigenlijk wel uniek en tijdloos tegelijk. Het mooie aan een tapis eiken visgraat vloer is dat de vloer op traditionele wijze gelegd wordt. Dit houdt in dat de vloer volledig verlijmt en verspijkerd moet worden. Doordat dit steeds minder voorkomt, is het natuurlijk schitterend dat deze vloer dan nog geplaatst kan worden in Amsterdam! Onze leggers kunnen niet wachten om te mogen beginnen! Bent u ook benieuwd naar deze tapis eiken visgraat vloer? Lees dan verder!

Eiken visgraatvloer.

Een tapis eiken visgraatvloer heeft vele specialiteiten, een van de specialiteiten is het houtsoort. Deze tapis eiken visgraat vloer bestaat 100% uit eiken hout. Dit hout is afkomstig uit Frankrijk en is dus Europees hout. Het hout uit Frankrijk is een van de hardste eikenhouten die er bestaan en dat is natuurlijk gunstig! De perfecte houtsoort om uw vloer van te maken. Zo is uw vloer ijzer sterk en kunt u hier jaren mee verder. Deze tapis eiken visgraat vloer heeft nog meerdere specialiteiten! Zo heeft deze vloer een enkele band die helemaal rond om de vloer heen loopt. Hierdoor beschikt de vloer over iets unieks en heeft de vloer een strakke afwerking!

Visgraat vloer?

Wanneer is uw tapis eiken visgraatvloer klaar? Dat is goede vraag! Het leggen van de vloer gaat als volgt: eerst wordt de ondervloer over de originele vloer geplaatst. Zodra de ondervloer ligt, kan het tapis over de ondervloer heen verlijmt en verspijkerd worden. Als de hele vloer geplaatst is, kan de vloer af geolied worden. Dit wordt gedaan met een twee-componenten olie. Deze olie zorgt voor een beschermlaag en de gewenste kleurtint. Deze olie moet 72 uur drogen. Zodra het allemaal goed gedroogd is, kan er gebruik gemaakt worden van de tapis eiken visgraat vloer!

Wilt u ook graag een Tapis eiken visgraat vloer? klik hier of bezoek onze groothandel.

visgraatvloer eiken visgraatvloer eiken visgraat vloer

houten vloer Goedkope visgraat vloeren goedkope vloeren 

houten visgraatvloer Houten vloer amsterdam houten vloeren

landelijke visgraatvloer eiken houten vloer amsterdam eiken visgraatvloer amsterdam

Eiken visgraatvloer eiken vloer goedkoop vloertje

goedkope eiken visgraatvloer Goedkope eiken vloer goedkope eiken vloeren

goedkope houten vloer Goedkope visgraat vloeren visgraatvloer amsterdam

visgraatvloer amsterdam