Eiken visgraat vloer Rijssen

Een eiken visgraat vloer kan uit verschillende houtsoorten bestaan, maar het meest gekozen houtsoort is toch echt eiken. Eiken hout is ijzersterk en makkelijk te behandelen of te kleuren. Deze eiken visgraat vloer is geplaatst in Rijssen. Het eindresultaat van het legwerk is vast gelegd door middel van foto’s. Op deze foto’s kunt u dus exact zien hoe deze eiken visgraat vloer eruit ziet. Ook ziet u op de voorplaat welke behandelingen de vloer heeft gehad en wat de specificaties zijn. Enorm veel leuke weetjes over deze prachtige, eiken visgraat vloer!

Lamel visgraat

Deze eiken visgraat vloer bestaat uit allemaal lamel planken. Deze planken hebben een berken multiplexen onderlaag en heeft een dikke, eiken toplaag die ijzersterk is. De lamellen kunnen gemakkelijk met elkaar verbonden worden door het veer- en groefsysteem. Dit is gemakkelijk om zelf uit te voeren maar dit zou u ook door onze parketteurs kunnen laten doen. Zij zijn namelijk opgeleid om patroonvloeren te plaatsen en kunnen dit dan ook enorm goed. Als laatste wordt de geplaatste visgraat vloer ook nog eens af geolied. Dit wordt gedaan met een twee componenten olie om ervoor te zorgen dat de vloer goed beschermd is tegen beschadigingen en vuil.

Kleur eiken visgraatvloer

De kleur van de vloer zou door iedereen in principe uitgekozen kunnen worden. We hebben dan ook enorm veel kleuren waar uit gekozen kan worden. De kleur kan dus helemaal naar wens gemaakt worden. Uiteraard hebben we wel een aantal kleuren die best vaak gekozen worden omdat ze enorm modern zijn: bijvoorbeeld Alaska White. Deze kleur is ook gebruikt op de eiken visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen. Wat vindt u van deze kleur?

Bent u ook nog op zoek naar een mooie, eiken visgraat vloer? Twijfel dan niet langer en bezoek onze groothandel. Een enorm groot assortiment voor de laagste prijs!

eiken visgraat vloer eiken visgraatvloer eiken vloer

parket vloer visgraatvloer eiken visgraatvloer

eiken parket 

eiken visgraat vloer Rijssen