Dubbel gerookte visgraatvloer Vriezenveen.

Een mooie visgraatvloer, wie wil dat nu niet?! Daar dachten wij, Bebo Vloeren, precies hetzelfde over. Wij hebben een prachtige visgraatvloer laten leggen in één van onze kantoren. De vloer is dubbel gerookt en ook nog eens verouderd. Allemaal bewerkingen wat er voor zorgt dat de vloer karakter krijgt. De dubbel gerookte visgraatvloer is af geolied met een kleur- en beschermolie. Het kantoor heeft nu een schitterende visgraatvloer.

Eigenschappen.

De visgraatvloer heeft meerdere eigenschappen wat ervoor zorgt dat de vloer een bepaalde uitstraling krijgt. De vloer heeft de afmeting 9 x 120 x 60. Ook bestaat de vloer 100% uit eiken hout. Het hout is afkomstig uit Frankrijk en wordt daar ook gesorteerd. Vaak wordt er gekozen voor de sortering 1 bis of rustiek. 1 Bis staat voor weinig/geen noesten en rustiek staat voor veel noesten en drukke planken. De sortering van de vloer van de afbeeldingen is 1 bis. De visgraatvloer is dubbel gerookt en verouderd. Verouderen houdt in dat de tapis eiken planken in een trommel met kleine steentjes gaat en de trommel gaat draaien. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat aan de zijkant van de planken kleine stukjes uit de plank gaan om zo een verouderde uitstraling te krijgen. Roken houdt in dat de tapis eiken planken in een container met ammoniak gaan en daardoor wordt er een reactie gecreëerd wat voor een diepere kleur zorgt. Ook is de vloer af geolied met een twee componenten olie met als kleur: ‘Mountain Grey’. Als laatst heeft de vloer een enkele band rondom de vloer heen lopen .

Eind resultaat.

De foto’s hebben het legproces vastgelegd. Ook geven de foto’s het eind resultaat weer. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat. Het kantoor heeft door de vloer een compleet andere uitstraling. Wilt u ook zo’n mooie dubbel gerookte visgraatvloer in uw kantoor/woonkamer/keuken etc.? Kom langs onze showroom of neem contact met ons op!

Dubbel gerookte visgraatvloer Dubbel gerookte visgraatvloer Dubbel gerookte visgraatvloer

Dubbel gerookte visgraatvloer Dubbel gerookte visgraatvloer

Dubbel gerookte visgraatvloer

Klik hier voor onze prachtige collectie eigentijdse meubelen!

Kloostertafel, Visgraatvloer zwart

Dubbel gerookte visgraatvloer Vriezenveen.