Dubbel gerookte visgraat vloer Amsterdam.

Een visgraatvloer kunt u in alle ruimtes leggen, van woonkamer tot zolder, niks is te gek! Zo heeft deze klant ook gedacht! Dit keer mochten onze leggers op pad naar Amsterdam en niet voor een woonkamer of een keuken. Nee, dit keer mochten onze leggers een café voorzien van een visgraat vloer! Een keer wat anders en dit vonden onze leggers alleen maar mooi! Een mooie klus met nog een mooier eindresultaat! Een dubbel gerookte visgraat vloer!

Specials van de visgraat vloer.

De visgraatvloer beschikt over vele specialiteiten. De vloer heeft meerdere behandelingen ondergaan en dat zorgt ervoor dat de vloer unieke eigenschappen krijgt. De visgraatvloer van de bijgaande afbeeldingen is een dubbel gerookte visgraat vloer. Ook is de visgraatvloer verouderd.  Het roken van een visgraatvloer houdt in dat de tapis planken in een container wordt gezet met een pot ammoniak wat ervoor zorgt dat het hout iets donkerder wordt en dat de kleurnuances mooier worden. Verouderen van de vloer houdt in dat de tapis planken in een trommel met steentjes en spijkers gestopt. De trommel gaat dan draaien wat ervoor zorgt dat de tapis planken per stuk behandeld worden wat ervoor zorgt dat de zijkanten van de plankjes iets beschadigt worden wat er voor zorgt dat de vloer een geleefd uiterlijk krijgt! De tapis eiken planken van de visgraatvloer hebben de afmeting 6 x 90 x 450. De vloer is af geolied met een mooie kleur olie en bescherm olie vermengt tot 1 olie. De kleur van de olie is ‘Alaska White’. Dit is een mooie frisse kleurtint wat perfect past bij een dubbel gerookte visgraat vloer die ook nog eens verouderd is!

Resultaat.

Onze leggers hebben deze dubbel gerookte visgraat vloer strak afgewerkt. De klant is zeer tevreden met het eind resultaat. De bijgaande afbeeldingen geven het eindresultaat ook goed weer. Bent u ook geïnteresseerd in een dubbel gerookte visgraat vloer? Kom naar onze showroom!

Dubbel gerookte visgraat vloer Amsterdam Dubbel gerookte visgraat vloer Amsterdam Dubbel gerookte visgraat vloer Amsterdam

Dubbel gerookte visgraat vloer Amsterdam

Dubbel gerookte visgraat vloer Amsterdam

Dubbel gerookte visgraat vloer Amsterdam.