Behandeling visgraat vloer.

Een visgraat vloer is een hout product. Hierdoor is elke plank anders, kan de vloer gaan werken en heeft een ontzettend mooie natuurlijke uitstraling. Betreft behandeling visgraat vloer kunt u alle kanten op. Geen enkele vloer kan zo aangepast worden als een houten vloer, denk hierbij aan: de kleur, bewerkingen in het hout, het aantal noesten, het formaat, behandelingen zoals verouderd of gerookt en ga zo maar door. Een Eiken houten visgraat vloer kan dus helemaal naar wens gemaakt worden. Wij kunnen u hier goed bij helpen, zowel met samenstellen als met het op maat maken. Wij kunnen alles leveren en laten plaatsen, het enigste wat nog zou moeten gebeuren is: het langs komen in onze groothandel. Wij staan voor u klaar, wanneer komt u?

 

Keuze stress! Samenstellen van uw visgraat vloer.

In onze groothandel hebben wij vele showborden waar op gezien kan worden wat welke kleur, sortering of formaat is. Zo kunt u alle mogelijkheden zien, voelen en beoordelen. Welke kleur moet het absoluut niet of juist wel worden? Wilt u een mooie, drukke vloer met vele noesten of juist een vloer zonder noesten? Wij denken met u mee kwa behandeling visgraat vloer en kunnen u volledig informeren en begeleiden tijdens deze keuzes. Er staan namelijk meerdere visgraat specialisten voor u klaar en zij zullen samen met u uw droomvloer samen stellen. Maar welke kleuren kunnen er allemaal gekozen worden? En welke behandelingen worden vaak uitgevoerd? Dat leest u hieronder!

Kleuren.

Een van de belangrijkste dingen van uw eiken houten visgraat vloer is uiteraard de kleur. Iedereen heeft een andere smaak en misschien heeft u al een leuke kleur gezien! Alle kleuren visgraat vloeren zijn bij ons mogelijk, wij maken namelijk gebruik van een twee componenten olie die eventueel zelfs nog gemixt kan worden om de perfecte kleur te krijgen. Ook zijn alle kleuren die standaard in ons assortiment zitten, te bekijken in onze groothandel.

behandeling visgraat vloer

Bewerking Roken.

Een van de meest gekozen bewerkingen zijn roken of verouderen. Een eiken houten visgraat vloer kan zeker gerookt worden. Alle losse planken worden in een container geplaatst samen met een pot ammoniak. De zuren van het ammoniak wordt verspreid door de lucht en bewerken het hout. Hierdoor krijgt het hout een mooie, vergrijsde kleurtint los van de kleur olie die er uiteindelijk overheen gaat. Zo lijkt de vloer nog meer geleefd en wordt de uitstraling nog warmer!

Bewerking Verouderen.

De andere bewerking is verouderen. Verouderen is een geheel andere bewerking als Roken. Bij het verouderen van een eiken houten visgraat vloer worden alle planken in een grote trommel geplaatst. In die trommel zit ook gruis met steentjes en spijkertjes. Zodra de gehele trommel gevuld is, gaat de trommel draaien en bewerkt het gruis de plankdelen. Hierdoor lijkt uw vloer meer geleefd en wordt de uitstraling wat ruiger. Ontzettend stoer en zeer goed toe te passen bij u eiken houten visgraat vloer!

visgraat vloer visgraat vloer

Geïnteresseerd?

Bent u inmiddels erg benieuwd naar alle visgraat vloeren wat door ons geplaatst of geleverd kan worden? Breng dan een bezoekje aan onze groothandel en laat u verrassen! Gratis eten & drinken voor iedereen & de laagste prijzen van Nederland! Wilt u eerst een idee op doen? Bekijk dan onze opgeleverde vloeren!

www.visgraatvloer.com