Authentieke visgraat vloer Haarlem

Ook in Haarlem kregen wij het genoegen om een Authentieke visgraat vloer te leggen. De klant heeft bij ons zijn wensen neergelegd en wij hebben samen met hem de vloer samengesteld. Een prachtige eikenvloer, in visgraatmotief gelegd en afgewerkt met een prachtige Royl-kleurolie.

Afmeting visgraat vloer

De planken van de visgraat vloer heeft de maat 6 x 90 x 450 mm. Dit is een prachtig formaat voor een visgraat vloer in een woonhuis. Het formaat past perfect bij de desbetreffende ruimtes. Doordat geen enkel plankje van de vloer hetzelfde is, krijgt u een unieke vloer. Onze vloerenleggers hebben het legproces vastgelegd door middel van foto’s. Zij hebben met alle nauwkeurigheid de vloer gelegd. De vloer heeft meerdere specials, zie daarbij de bies en de enkele rand die geplaatst zijn bij de visgraat vloer. Ook is de vloer geolied met de kleur ‘Naturel Oak 11’ wat ervoor zorgt dat de vloer een authentieke uitstraling krijgt en een warm aanzien heeft. De gehele benedenverdieping is gelegd met het visgraatmotief.

Deze klant uit Haarlem is zeer tevreden met zijn nieuwe visgraat vloer!

Bescherming van uw visgraatvloer

Als u een visgraatvloer heeft, wilt u natuurlijk dat uw vloer de natuurlijke look blijft houden. Ook wilt u graag dat uw vloer beschermt blijft tegen beschadigingen en vlekken. Wij hebben daar de perfect olie voor. De vloer van de afbeeldingen is behandeld met: ‘Royl Naturel Oak 11’. Dit is een kleur olie én een afwerk olie in één. Hierdoor krijgt de visgraat vloer een prachtige kleur en is de vloer beschermt tegen krassen en vlekken. Ook zou je voor de bescherming van de visgraatvloer een onderhoud set aan kunnen schaffen met een reiniger en een onderhoudsolie om zo je vloer op een goede manier vochtig te kunnen reinigen en om de olie van de vloer plaatselijk op te frissen.

Bent u ook geïnteresseerd in een authentieke visgraat vloer? Bekijk dan: www.visgraatvloer.com.

Authentieke visgraat vloer Authentieke visgraat vloer Authentieke visgraat vloer

Authentieke visgraat vloer 9 Authentieke visgraat vloer

Authentieke visgraat vloer Authentieke visgraat vloer Authentieke visgraat vloer

Authentieke visgraat vloer 

Authentieke visgraat vloer

Authentieke visgraat vloer