Abdij visgraat vloer Delft.

Ook de klanten in Delft durfden het aan. Zij hebben deze prachtige abdij visgraat vloer samen gesteld. De klanten uit Delft zijn afgereisd naar Vriezenveen en hebben samen met onze collega’s een prachtige vloer samengesteld. Uiteindelijk is het een abdij visgraat vloer geworden in lamel uitvoering. Dat deze vloer prima bij de ruimte past, laten de bijgaande afbeeldingen duidelijk zien. Onze vloerenleggers hebben deze prachtige vloer geplaatst en het eindresultaat is oogverblindend. Heeft u ook altijd al een visgraat vloer willen hebben? Ook u kunt dan vrijblijvend informatie winnen bij onze visgraatspecialisten die u van alles kunnen vertellen over de gigantische hoeveelheid mogelijkheden. Wanneer gaan we u zien?

Abdij kleur olie.

Een abdij visgraat vloer heeft vele kenmerken. Al deze kenmerken hebben de klanten zelf uitgezocht. In onze showroom zijn enorm veel voorbeelden te zien van mogelijkheden wat betreft visgraat vloeren. Alle soorten en maten hebben wij. Hebben wij deze niet? Dan kunnen wij het alsnog op maat laten maken. Wij hebben namelijk ALLES! Heeft u enige wensen voor uw vloer? Geef ze dan vooral door aan onze visgraat specialisten en zij kunnen het volledig verwerken in uw visgraatvloer. Dit geld ook voor de abdij visgraat vloer in Delft. Over deze abdij visgraat vloer zijn de klanten dan ook zeer tevreden. Alle wensen: niet te rustig maar ook niet te druk, een abdij kleur én doorgelegd tot aan de muur, is dan ook geen enkel probleem!

Afwerking visgraat vloer.

Zodra de gehele vloer geplaatst is, kan de vloer afgewerkt worden. Zodra de vloer geplaatst is, moet de vloer af geolied worden. Dit wordt bij elke visgraat vloer gedaan. Dit heeft 2 functies: een kleurtint aanbrengen en een beschermlaag aanbrengen. De kleurtint van de olie van de bijgaande afbeeldingen is de kleur Abdij. Een beschermlaag is uiteraard handig voor elke vloer zodat de vloer weinig tot geen vlekken krijgt en beschermt is tegen krassen en/of beschadigingen. Zodra de olie aangebracht is en 24 uur heeft gedroogd, mag er weer gebruik gemaakt worden van de vloer!

Wilt u ook graag een abdij visgraat vloer? Kom dan snel naar onze showroom of neem contact met ons op!

abdij visgraat vloer

abdij visgraat vloer abdij visgraat vloer abdij visgraat vloer 

abdij visgraat vloer

www.visgraatvloer.com